products

Άχρωμο Hexafluoride θείου αερίου ψυκτικών ουσιών υγροποιημένου αερίου ως διηλεκτρικό βιομηχανικό βαθμό βαθμού ηλεκτρονίων αερίου

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: newradar / Accept OEM
Πιστοποίηση: ISO/DOT/GB
Αριθμό μοντέλου: ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΣ
Ποσότητα παραγγελίας min: 1000 χιλιόγραμμο
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: τυποποιημένη συσκευασία εξαγωγής: κάθε κύλινδρος που προστατεύεται από δύο πολυ-δίχτυα, που στέκοντα
Χρόνος παράδοσης: 15-25 οι εργάσιμες ημέρες μετά από έλαβαν την πληρωμή σας
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 3,00 τόνος το μήνα
Λεπτομερής ενημέρωση
Πρότυπα βαθμού: Βιομηχανικός βαθμός βαθμού ηλεκτρονίων CAS αριθ.: 811-97-2
Τοξικός: Μη τοξικός Εφαρμογή: κλιματισμός, ως δοχεία ξεσκονόπανων αερίου εσωτερικών
EINECS αριθ.:: 212-377-0 Σειρά ευφλέκτου (στον αέρα): άφλεκτος
Άλλα ονόματα: 1,1,1,2-Tetraflu Αριθμός ΟΗΕ: 3159
Εμφάνιση:: Άχρωμο υγροποιημένο αέριο Χημικός τύπος: CH2FCF3
Μυρωδιά: μια μικρή ethereal μυρωδιά. Κατηγορία κινδύνου: 2.2
Υψηλό φως:

αέριο refridgeration

,

αέριο κλιματιστικών μηχανημάτων


Περιγραφή προϊόντων

Άχρωμο Hexafluoride θείου αερίου ψυκτικών ουσιών υγροποιημένου αερίου ως διηλεκτρικό βιομηχανικό βαθμό βαθμού ηλεκτρονίων αερίου

 

Περιγραφή:

 

Αέριο R134A ψυκτικών ουσιών: Ένα άχρωμο αέριο με μια μικρή ethereal μυρωδιά, ή κρυογόνο υγρό με μια αιθέρας-όπως μυρωδιά.

 

Οι ατμοί είναι βαρύτεροι από τον αέρα. Οι ατμοί μπορούν να προκαλέσουν τον ίλιγγο ή την ασφυξία χωρίς προειδοποίηση. Οι ατμοί από το υγροποιημένο αέριο είναι αρχικά βαρύτεροι από τον αέρα και διαδίδουν κατά μήκος του εδάφους. Η επαφή με το αέριο ή το υγροποιημένο αέριο μπορεί να προκαλέσει τα εγκαύματα, το σοβαρούς τραυματισμό ή/και το κρυοπάγημα. Η πυρκαγιά μπορεί να παραγάγει τα ενοχλώντας, διαβρωτικά ή/και τοξικά αέρια.

 

Σταλμένος υγροποιημένος διά την πίεση ατμού.

 

Η εισπνοή σημείου ανάφλεξης 351°F. στις υψηλές συγκεντρώσεις είναι επιβλαβής και μπορεί να προκαλέσει τις παρατυπίες καρδιών, την έλλειψη συναίσθησης ή το θάνατο χωρίς προειδοποίηση.

 

Η υγρή επαφή μπορεί να προκαλέσει το κρυοπάγημα. Οι ατμοί μπορούν να αντικαταστήσουν το διαθέσιμο οξυγόνο.

 

Μερικοί μπορούν να καψουν αλλά κανένας δεν αναφλέγει εύκολα. Τα εμπορευματοκιβώτια μπορούν να εκραγούν όταν θερμαίνονται. Οι σπασμένοι κύλινδροι μπορούν να ανεβούν στα ύψη.

 

1,1,1,2-Tetrafluoroethane είναι χημικά αδρανές σε πολλές περιπτώσεις, αλλά μπορεί να αντιδράσει βίαια με τους ισχυρούς μειώνοντας πράκτορες όπως τα πολύ ενεργά μέταλλα και τα ενεργά μέταλλα. Μπορέστε να αντιδράσετε με τους ισχυρούς φορείς οξείδωσης ή τους πιό αδύνατους φορείς οξείδωσης κάτω από τα άκρα της θερμοκρασίας.

 

Αντιδράσεις αέρα & νερού: Αδιάλυτος στο νερό.

 

Προδιαγραφές:

 

1. Βασικές πληροφορίες

 

Όνομα προϊόντων: 1,1,1,2-Tetrafluoroethane
Συνώνυμα: 1,1,1,2-Tetrafluorethan 1,1,1,2-tetrafluoroethane (hfc-134a) 1,2,2,2-Tetrafluoroethane AK134a CF3CH2F EcoloAce134a αιθάνιο, 1,1,1,2-tetrafluoro- Forane134a
CAS: 811-97-2
MF: C2H2F4
MW 102.03
EINECS: 212-377-0
Κατηγορίες προϊόντων:

ψυκτικές ουσίες Οργανικές ουσίες Ψυκτική ουσία Κύλινδροι αερίου Αλογονίδια (χαμηλό σημείο βρασμού) Συνθετική οργανική χημεία API φαρμακευτική πρώτη ύλη κτηνιατρικό φάρμακο

 

Αρχείο μορ.:

 

811-97-2.mol

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Χημικές ιδιότητες

 

βουλευτής -101°C
σημείο ζέσεως −26.5 °C (λιτ.)
πυκνότητα 1.21
Merck 13,4734
Σταθερότητα: Σταθερός. Ζημία αιτίας Μαΐου στην ατμόσφαιρα. Ασυμβίβαστος με τα ενεργά μέταλλα, ισχυροί φορείς οξείδωσης.
Αναφορά βάσεων δεδομένων CAS 811-97-2 (αναφορά βάσεων δεδομένων CAS)
Αναφορά χημείας NIST Αιθάνιο, tetrafluoro- 1,1,1,2 (811-97-2)
Σύστημα ληξιαρχείων ουσιών EPA Αιθάνιο, tetrafluoro- 1,1,1,2 (811-97-2)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3.Safety πληροφορίες

 

Κώδικες κινδύνου ΧΙ
Δηλώσεις ασφάλειας 23-38
RIDADR Η.Ε 3159 2,2
WGK Γερμανία 1
RTECS KI8842500
Σημείωση κινδύνου Ερεθιστικός
TSCA Τ
HazardClass 2.2
Επικίνδυνα στοιχεία ουσιών 811-97-2 (επικίνδυνα στοιχεία ουσιών)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Άχρωμο Hexafluoride θείου αερίου ψυκτικών ουσιών υγροποιημένου αερίου ως διηλεκτρικό βιομηχανικό βαθμό βαθμού ηλεκτρονίων αερίου 0Εφαρμογές:

 

Σαν αδρανές αέριο που χρησιμοποιείται πρώτιστα ως «υψηλής θερμοκρασίας» δροσίζοντας ψυκτική ουσία και αυτοκινητικά κλιματιστικά μηχανήματα.

Για την εσωτερική ψύξη και τα αυτοκινητικά κλιματιστικά μηχανήματα. Αυτές οι συσκευές άρχισαν το tetrafluoroethane 1,1,1,2 στις αρχές της δεκαετίας του 1990 ως αντικατάσταση για τα πιό περιβαλλοντικά επιβλαβή ρ-12 και τοποθετούν όπισθεν τις εξαρτήσεις είναι διαθέσιμες για να μετατρέψουν τις μονάδες που ήταν αρχικά ρ-12-εξοπλισμένες. Άλλες χρήσεις περιλαμβάνουν τον πλαστικό αφρό που φυσά, ως καθαρίζοντας διαλύτη, ένα προωθητήριο για την παράδοση των φαρμακευτικών ειδών (π.χ. βρογχοδιαστολείς), removers φελλού κρασιού, ξεσκονόπανα αερίου και στους στεγνωτήρες αέρα για την αφαίρεση της υγρασίας από το συμπιεσμένο αέρα. 1,1,1,2-Tetrafluoroethane έχει χρησιμοποιηθεί επίσης για να δροσίσει τους υπολογιστές σε μερικές overclocking προσπάθειες. Επίσης συνήθως χρησιμοποιείται ως προωθητήριο για το airsoft airguns. Το αέριο αναμιγνύεται συχνά με ένα πυρίτιο-βασισμένο στο λιπαντικό.

 

Όπως δοχεία ξεσκονόπανων αερίου εσωτερικών

Για ένα σαφές υγρό που βράζει όταν εκτίθεται στην ατμοσφαιρική πίεση στη θερμοκρασία δωματίου (όπως βλέπει εδώ) και μπορεί να εξαχθεί από τα κοινά μεταλλικά κουτιά «κονσερβοποιημένου αέρα» με απλά να αναστρέψει τους κατά τη διάρκεια της χρήσης.

 

Θεωμένος ως οργανικός διαλύτης κατάλληλος

για την εξαγωγή των ενώσεων γεύσης και αρώματος, ως πιθανή εναλλακτική λύση άλλων οργανικών διαλυτών και του εξαιρετικά κρίσιμου διοξειδίου του άνθρακα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως διαλύτης στην οργανική χημεία, και στο υγρό και εξαιρετικά κρίσιμο ρευστό. Χρησιμοποιείται στους ανθεκτικούς ανιχνευτές μορίων αιθουσών πιάτων στο μεγάλο Hadron Collider. Χρησιμοποιείται επίσης για άλλους τύπους ανιχνευτών μορίων, π.χ. μερικοί κρυογόνοι ανιχνευτές μορίων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εναλλακτική λύση hexafluoride θείου στον οσμηρό μαγνήσιου ως αέριο προστατευτικών καλυμμάτων.

 

Σαν εναλλακτική λύση hexafluoride θείου ως διηλεκτρικό αέριο.

Οι τόξο-αποσβήνοντας ιδιότητές της είναι φτωχές, αλλά οι διηλεκτρικές ιδιότητές της είναι αρκετά καλές.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Vicky Liu

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-27-82653381

WhatsApp : +8613667126861