products

50 κλ του καθαρού SF6 αερίου 99,999% συμπληρώνονται έναν κύλινδρο 40 λίτρου

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: newradar / Accept OEM
Πιστοποίηση: ISO/DOT/GB
Αριθμό μοντέλου: ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΣ
Ποσότητα παραγγελίας min: 1000 χιλιόγραμμο
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: 10kg, 40kg ή 50kg που συσκευάζεται στον κατάλληλο κύλινδρο αερίου ή που συσκευάζεται σύμφωνα με τις
Χρόνος παράδοσης: 15-25 οι εργάσιμες ημέρες μετά από έλαβαν την πληρωμή σας
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 3,00 τόνος το μήνα
Λεπτομερής ενημέρωση
MF:: F6S Άλλα ονόματα: Elagas Esaflon θειικό φθορίδιο φθοριδίου θείου (VI)
Αρχείο μορ.: 2551-62-4.mol Εφαρμογή: Διακόπτης, υψηλής τάσεως γραμμή μετάδοσης, ΚΑΚ, μεγάλη σπείρα καλωδίων, αμοιβαία πηνίο, καλύπτρα
RIDADR: Η.Ε 1080 2,2 CAS αριθ.: 2551-62-4
Σταθερότητα:: Σταθερός. Άφλεκτος. Εκρήγνυται στην επαφή με το disilane. Αντιδρά με το νάτριο. Χημικές ιδιότητες: άχρωμο odourless αέριο
EINECS αριθ.: 219-854-2 MW:: 146.06
Αγνότητα: 99.999%, 99.995%, 99.99% Συσκευασία: 10L, 15L, 40L
Υψηλό φως:

Ηλεκτρικό Αέριο

,

αγνότητα συν τα αέρια ειδικότητας


Περιγραφή προϊόντων

Το CAS 2551-62-4 SF6 υγροποίησε τη συμπιεσμένη οξείδωση χαρακτική αερίου και τον καθαρισμό γκοφρετών

 

 
 

Περιγραφή:

 

Ηλεκτρονικό hexafluoride θείου αερίων (SF6) είναι ένα άχρωμο in-noxious και άφλεκτο αέριο στην ατμοσφαιρική θερμοκρασία. Είναι χημικός σταύλος με την καλή μόνωση.

 

Hexafluoride θείου (SF6) είναι ένα ανόργανο, άχρωμο, odorless, άφλεκτο, εξαιρετικά ισχυρό αέριο θερμοκηπίου, το οποίο είναι ένας άριστος ηλεκτρικός μονωτής. [4] SF6 έχει μια octahedral γεωμετρία, που αποτελείται από έξι άτομα φθορίου που συνδέονται με ένα κεντρικό άτομο θείου.

 

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας χαρακτικής του περιβάλλοντος ραδιοσυχνότητας και του μονωτή φάσης αερίου και της φυσικής βιομηχανίας κάτω από τον υψηλής αντοχής, στο φθορίδιο έξι παρέχεται ο ελεύθερος ριζοσπάστης του φθορίου και του θείου. Η αντιπροσωπευτική εφαρμογή είναι οξείδωση χαρακτική, χαρακτική και καθαρισμός γκοφρετών. Το φθορίδιο θείου έξι μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για το βολφράμιο χαρακτική, το προϊόν είναι πτητικό και εύκολο να χωριστεί από την γκοφρέτα. Η υψηλή αγνότητα του φθοριδίου θείου έξι στη μείωση του αντίκτυπου των υποπροϊόντων και βελτιώνει την επίδραση χαρακτικής έχει παίξει έναν πολύ καλό έλεγχο.

 

Είναι ένα hypervalent μόριο. Χαρακτηριστικό για ένα μη πολικό αέριο, είναι κακώς διαλυτό στο νερό αλλά αρκετά διαλυτό στους μη πολικούς οργανικούς διαλύτες. Μεταφέρεται γενικά ως υγροποιημένο συμπιεσμένο αέριο.

 

Αυτή η ουσία υποβάλλεται στις χημικές αντιδράσεις μόνο κάτω από τις σχετικά αυστηρές περιστάσεις. Είναι ανθεκτικοί στην ανάφλεξη, αν και μπορούν να γίνουν εύφλεκτοι στις πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Μπορούν να είναι ανθεκτικοί στη μείωση οξείδωσης, εκτός από τους αυστηρότερους όρους. Αυτά τα υλικά μπορούν να είναι μη τοξικά. Μπορούν να προκαλέσουν ασφυξία. Η επαφή του πολύ κρύου υγροποιημένου αερίου με το νερό μπορεί να οδηγήσει σφριγηλή ή βίαια να βράσει του προϊόντος και την εξαιρετικά γρήγορη εξάτμιση λόγω των μεγάλων διαφορών θερμοκρασίας σχετικών. Εάν το νερό είναι καυτό, υπάρχει η δυνατότητα ότι ένα υγρό «υπερθερμαίνει» την έκρηξη μπορεί να εμφανιστεί. Οι πιέσεις μπορούν να χτίσουν στα επικίνδυνα επίπεδα εάν οι επαφές υγρού αερίου ποτίζουν σε ένα κλειστό εμπορευματοκιβώτιο [διαχειριζόμενες χημικές ουσίες ακίνδυνα το 1980].

 

 

Προδιαγραφές:

 

1. Σωματικές ιδιότητες

 

Προϊόντα Hexafluoride θείου
Μοριακός τύπος SF6
CAS αριθ. 2551-62-4
Η.Ε αριθ. 1080
Επικίνδυνη κατηγορία 2.2
Εμπορευματοκιβώτιο τυποποιημένης συσκευασίας 40L/150bar κύλινδρος
Διάσταση κυλίνδρων Φ219x1500mm
Γεμίζοντας βάρος 50kg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Χαρακτηριστικά τεχνικά στοιχεία (COA)

Ταξινόμηση βαθμού GB/T12022-2006 Υψηλή αγνότητα
4.5N
(SF6) % ≥99.9 ≥99.995
Αέρας % ≤0.04 ≤0.003
(CF4) % ≤0.04 ≤0.003
Νερό PPM ≤5 ≤1
Οξύτητα PPM ≤0.2 ≤0.1
Υδρολύστε το φθορίδιο (ως HF) PPM ≤1 ≤0.2
Ορυκτέλαιο PPM ≤4 ≤1
Τοξικότητα Μη -μη-tox. Μη

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

50 κλ του καθαρού SF6 αερίου 99,999% συμπληρώνονται έναν κύλινδρο 40 λίτρου 0

50 κλ του καθαρού SF6 αερίου 99,999% συμπληρώνονται έναν κύλινδρο 40 λίτρου 1

 

Εφαρμογές:

 Ηλεκτρικός διακόπτης βιομηχανιών

  ανίχνευση διαρροών και ως αεριώδη διηλεκτρικό για τους μετασχηματιστές, συμπυκνωτές
και διακόπτες, υψηλής τάσεως γραμμή μετάδοσης, ΚΑΚ, μεγάλη σπείρα καλωδίων, αμοιβαία    πηνίο, καλύπτρα αστραπής.

 Σαν αδρανές αέριο

 

 Για τη ρίψη magnesium.as ένας etchant στον ημιαγωγό
βιομηχανία

 Σαν αδρανή πλήρωση

 Μονωμένος βερνικώνοντας τα παράθυρα.

 Διηλεκτρικό μέσο

SF6 χρησιμοποιείται στην ηλεκτρική βιομηχανία ως αεριώδες διηλεκτρικό μέσο για τους υψηλής τάσεως διακόπτες, μηχανισμός διανομής, και άλλος ηλεκτρικός εξοπλισμός, αντικαθιστώντας συχνά το πετρέλαιο - γεμισμένοι διακόπτες (OCBs) που μπορούν να περιέχουν επιβλαβές PCBs.

 Ιατρική χρήση

 

 SF6 χρησιμοποιείται για να παρέχει tamponade ή το βούλωμα μιας αμφιβληστροειδικής τρύπας σε αμφιβληστροειδικές διαδικασίες επισκευής αποσυνδέσεων υπό μορφή αερίου bubble.SF6 χρησιμοποιείται ως πράκτορας αντίθεσης για την απεικόνιση υπερήχου. Hexafluoride θείου microbubbles αντιμετωπίζονται σε λύση μέσω της έγχυσης σε μια περιφερειακή φλέβα.

 Ένωση ανιχνευτών

 Hexafluoride θείου ήταν το αέριο ανιχνευτών που χρησιμοποιήθηκε στην πρώτη πρότυπη βαθμολόγηση διασποράς αέρα οδοστρωμάτων αυτό το ερευνητικό πρόγραμμα υποστηρίχτηκε από την ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος και διευθυμένος σε Sunnyvale, Καλιφόρνια hexafluoride ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ εθνικών οδών 101.Sulfur επίσης συνήθως χρησιμοποιείται ως αέριο ανιχνευτών στη δοκιμή συγκράτησης κουκουλών εργαστηριακών καπνών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Vicky Liu

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-27-82653381

WhatsApp : +8613667126861