products

AR 99.9999% ευγενές αέριο CAS 7440-37-1 αργού αερίων υψηλής αγνότητας Tasteless

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Newradar
Πιστοποίηση: ISO/DOT/GB
Αριθμό μοντέλου: ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΣ
Ποσότητα παραγγελίας min: 50PCS
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Συσκευασμένος κύλινδρος in10L-50L ή συσκευασμένος σύμφωνα με τις απαιτήσεις.
Χρόνος παράδοσης: 30-35 οι εργάσιμες ημέρες μετά από έλαβαν την πληρωμή σας
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 30000 PC το μήνα
Λεπτομερής ενημέρωση
Όνομα προϊόντων: Αέριο αργού Αγνότητα: 99.9999%
Ατομικός αριθμός: 18 CAS αριθ.: 7440-37-1
EINECS αριθ.: 231-147-0 Κατηγορία στοιχείων: Ευγενές αέριο
Θερμότητα της εξάτμισης: 6.53 kJ/mol Θερμότητα της τήξης: 1.18 kJ/mol
Κρίσιμο σημείο: 150.687 Κ Τριπλό σημείο: 83.8058 Κ
Υψηλό φως:

αγνότητα συν τα αέρια ειδικότητας

,

αέριο κυλίνδρων αγνότητας


Περιγραφή προϊόντων

AR 99.9999% ευγενές αέριο CAS 7440-37-1 αργού αερίων υψηλής αγνότητας Tasteless

 

 

Περιγραφή:

 

Το αργό είναι ένα χημικό στοιχείο με το σύμβολο AR και τον ατομικό αριθμό 18. Είναι στην ομάδα 18 theperiodic πίνακα και είναι ένα ευγενές αέριο.

 

 

Στην οινοποίηση, το αργό χρησιμοποιείται σε ποικίλες δραστηριότητες για να παρέχει ένα εμπόδιο ενάντια στο οξυγόνο στην επιφάνεια του υγρού, η οποία μπορεί να χαλάσει το κρασί με την τροφοδότηση και του μικροβιακού μεταβολισμού και της τυποποιημένης οξειδοαναγωγικής χημείας.

 

Το αργό χρησιμοποιείται στη βιομηχανία πουλερικών για να προκαλέσει ασφυξία τα πουλιά, είτε για τη μάζα που επιλέγει μετά από τις εκδηλώσεις ασθενειών, είτε ως μέσο σφαγής πιό ανθρωπιστικής από το ηλεκτρικό λουτρό. Το αργό είναι πυκνότερο από τον αέρα και μετατοπίζει το οξυγόνο κοντά στο έδαφος κατά τη διάρκεια της αεριοποίησης. Η μη-αντιδραστική φύση της το καθιστά κατάλληλο σε τρόφιμα, και δεδομένου ότι αντικαθιστά το οξυγόνο μέσα στο νεκρό πουλί, το αργό ενισχύει επίσης τη ζωή του προϊόντος στο ράφι.

 

Το αργό χρησιμοποιείται μερικές φορές για την εξάλειψη των πυρκαγιών όπου ο πολύτιμος εξοπλισμός μπορεί να βλαφθεί από το νερό ή τον αφρό.

 

Το υγρό αργό χρησιμοποιείται ως στόχος για τα πειράματα neutrino και τις άμεσες σκοτεινές αναζητήσεις θέματος.

Αν και το αργό είναι μη τοξικό, είναι 38% πυκνότερο από τον αέρα και επομένως εξέτασε έναν dangerousasphyxiant στις κλειστές περιοχές. Είναι δύσκολο να ανιχνεύσει επειδή είναι άχρωμο, odorless, και tasteless. Ένα γεγονός του 1994 στο οποίο ένα άτομο προκαλέσθηκε ασφυξία μετά από να εισαγάγει ένα αργό-γεμισμένο τμήμα του σωλήνα ελαίου κάτω από την κατασκευή στην Αλάσκα δίνει έμφαση στους κινδύνους της διαρροής δεξαμενών αργού στα περιορισμένα διαστήματα, και υπογραμμίζει την ανάγκη για την κατάλληλους χρήση, την αποθήκευση και το χειρισμό.

 

Προδιαγραφές:

 

1. Σωματικές ιδιότητες

 

Προϊόντα Αέριο αργού υψηλής αγνότητας
Μοριακός τύπος AR
Η.Ε αριθ. UN1006
CAS αριθ. 7440-37-1
Επικίνδυνη κατηγορία για το transort 2.2

 

2. Χαρακτηριστικά τεχνικά στοιχεία (COA)

 

Όνομα Αγνότητα Αγνότητα
AR <> 99.9995% 99.9999%
Ν2 <> 4ppm 0.5ppm
Ο2 <> 1ppm 0.2ppm
THC <> 0.2ppm 0.1ppm
CO+CO2 <> 0.2ppm 0.2ppm
H2O <> 1ppm 0.5ppm
H2 <> 1ppm 0.5ppm

 

3. Συσκευασία

 

Μέγεθος κυλίνδρων

Περιεκτικότητα σε κυλίνδρους

(μ3)

Πίεση μετρητών

(φραγμός)

Σύνδεση εξόδου

 

8ltr 1 100bar Σύμφωνα με τον τύπο βαλβίδων
40ltr 5.5 135bar Σύμφωνα με τον τύπο βαλβίδων
44ltr 6 150bar CGA580
47ltr 7 165bar CGA580
Άλλα μεγέθη και άλλα πρότυπα είναι επίσης διαθέσιμα

 

 

Εφαρμογές:

 

Βιομηχανικές διαδικασίες Μια ατμόσφαιρα αργού χρησιμοποιείται στους από γραφίτη ηλεκτρικούς φούρνους για να αποτρέψει το γραφίτη από το κάψιμο. Το αργό χρησιμοποιείται στους διάφορους τύπους συγκολλήσεων τόξων όπως η συγκόλληση τόξων μετάλλων αερίου και η συγκόλληση τόξων βολφραμίου αερίου, καθώς επίσης και στην επεξεργασία του τιτανίου και άλλων αντιδραστικών στοιχείων. Μια ατμόσφαιρα αργού χρησιμοποιείται επίσης για την ανάπτυξη των κρυστάλλων του πυριτίου και του γερμανίου.
Επιστημονική έρευνα Το υγρό αργό χρησιμοποιείται ως στόχος για τα πειράματα neutrino και τις άμεσες σκοτεινές αναζητήσεις θέματος
Συντηρητικό Το αργό χρησιμοποιείται για να μετατοπίσει το moisture-containing αέρα οξυγόνου και στο υλικό συσκευασίας για να επεκτείνει τις διάρκειες διατήρησης του περιεχομένου
Εργαστηριακός εξοπλισμός Το αργό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αέριο μεταφορέων στη χρωματογραφία αερίου και στη electrospray μαζική φασματομετρία ιονισμού είναι το αέριο της επιλογής για το πλάσμα που χρησιμοποιείται στη φασματοσκοπία ΔΠΣ.
Ιατρική χρήση Στη χειρουργική επέμβαση χρησιμοποιείται σε μια διαδικασία αποκαλούμενη «ενισχυμένη αργό πήξη» που είναι μια μορφή electrosurgery ακτίνων πλάσματος αργού.
Φωτισμός Τα πυρακτωμένα φω'τα γεμίζουν με το αργό, για να συντηρήσουν τις ίνες σε υψηλής θερμοκρασίας από την οξείδωση. Χρησιμοποιείται για το συγκεκριμένο τρόπο που ιονίζει και εκπέμπει το φως, όπως στις σφαίρες πλάσματος και calorimetry στην πειραματική φυσική μορίων. Τους εκφόρτισης αερίου λαμπτήρες που γεμίζουν με το καθαρό αργό παρέχουν το ιώδες/ιώδες φως, που γεμίζουν με το αργό και κάποιο μπλε φως υδραργύρου. Το αργό χρησιμοποιείται επίσης για τη δημιουργία της μπλε και πράσινης ακτίνας λέιζερ.

 

AR 99.9999% ευγενές αέριο CAS 7440-37-1 αργού αερίων υψηλής αγνότητας Tasteless 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Vicky Liu

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-27-82653381

WhatsApp : +8613667126861