products

50L αγνότητα αερίου συγκόλλησης αργού κυλίνδρων υψηλή εξαιρετικά μη αντιδραστική

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Newradar
Πιστοποίηση: ISO/DOT/GB
Αριθμό μοντέλου: ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΣ
Ποσότητα παραγγελίας min: 50PCS
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Συσκευασμένος κύλινδρος in10L-50L ή συσκευασμένος σύμφωνα με τις απαιτήσεις.
Χρόνος παράδοσης: 30-35 οι εργάσιμες ημέρες μετά από έλαβαν την πληρωμή σας
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 30000 PC το μήνα
Λεπτομερής ενημέρωση
Όνομα προϊόντων: Αέριο αργού Αγνότητα: 99.9999%
Ατομικός αριθμός: 18 CAS αριθ.: 7440-37-1
EINECS αριθ.: 231-147-0 Κατηγορία στοιχείων: Ευγενές αέριο
Denisty: 1.40kg/m ³ Σημείο τήξης: -189.2℃
Σημείο βρασμού: -185.7℃ Τριπλό σημείο: 83.8058 Κ
Υψηλό φως:

αγνότητα συν τα αέρια ειδικότητας

,

αέριο κυλίνδρων αγνότητας


Περιγραφή προϊόντων

50L αγνότητα αερίου συγκόλλησης αργού κυλίνδρων υψηλή εξαιρετικά μη αντιδραστική

 

 

Περιγραφή:

 

Το αργό είναι ένα χημικό στοιχείο με το σύμβολο AR και τον ατομικό αριθμό 18. Είναι στην ομάδα 18 theperiodic πίνακα και είναι ένα ευγενές αέριο. Το αργό έχει διάφορες επιθυμητές ιδιότητες:
Το αργό είναι χημικά αδρανές αέριο.
Το αργό είναι η φτηνότερη εναλλακτική λύση όταν το άζωτο δεν είναι αρκετά αδρανές.
Το αργό έχει τη χαμηλή θερμική αγωγιμότητα.
Το αργό έχει τις ηλεκτρονικές ιδιότητες επιθυμητές για μερικές εφαρμογές.


Άλλα ευγενή αέρια θα ήταν εξίσου κατάλληλα για τις περισσότερες από αυτές τις εφαρμογές, αλλά το αργό είναι μακράν το φτηνότερο. Το αργό είναι ανέξοδο δεδομένου ότι εμφανίζεται φυσικά στον αέρα και λαμβάνεται εύκολα ως υποπροϊόν του κρυογόνου χωρισμού αέρα στην παραγωγή του υγρού οξυγόνου και του υγρού αζώτου: τα αρχικά συστατικά του αέρα χρησιμοποιούνται σε μια μεγάλη βιομηχανική κλίμακα. Τα άλλα ευγενή αέρια (εκτός από το ήλιο) παράγονται αυτόν τον τρόπο επίσης, αλλά το αργό είναι το πιό άφθονο μακράν. Ο όγκος των εφαρμογών αργού προκύπτει απλά επειδή είναι αδρανής και σχετικά φτηνός.


Το αργό προτιμάται για ψεκάζει το επίστρωμα των δειγμάτων για τη μικροσκόπηση ηλεκτρονίων ανίχνευσης. Το αέριο αργού επίσης συνήθως χρησιμοποιείται για ψεκάζει την απόθεση των λεπτών ταινιών όπως στη μικροηλεκτρονική και για τον καθαρισμό γκοφρετών στο microfabrication. Τα μπλε λέιζερ αργού χρησιμοποιούνται στη χειρουργική επέμβαση για να ενώσουν στενά τις αρτηρίες, να καταστρέψουν τους όγκους, και για να διορθώσουν τις ατέλειες ματιών. Το αργό έχει χρησιμοποιηθεί επίσης πειραματικά για να αντικαταστήσει το άζωτο στο μίγμα αναπνοής ή αποσυμπίεσης γνωστό ως Argox, για να επιταχύνει την αποβολή του διαλυμένου αζώτου από το αίμα.

 

Το αργό χρησιμοποιείται σε μερικές υψηλής θερμοκρασίας βιομηχανικές διαδικασίες όπου συνήθως οι μη-αντιδραστικές ουσίες γίνονται αντιδραστικές. Παραδείγματος χάριν, μια ατμόσφαιρα αργού χρησιμοποιείται στους από γραφίτη ηλεκτρικούς φούρνους για να αποτρέψει το γραφίτη από το κάψιμο.

 

Για μερικές από αυτές τις διαδικασίες, η παρουσία αζώτου ή τα αέρια οξυγόνου να προκαλέσει τις ατέλειες μέσα στο υλικό. Το αργό χρησιμοποιείται σε μερικούς τύπους συγκολλήσεων τόξων όπως η συγκόλληση τόξων μετάλλων αερίου και η συγκόλληση τόξων βολφραμίου αερίου, καθώς επίσης και στην επεξεργασία του τιτανίου και άλλων αντιδραστικών στοιχείων. Μια ατμόσφαιρα αργού χρησιμοποιείται επίσης για την ανάπτυξη των κρυστάλλων του πυριτίου και του γερμανίου.

 

Προδιαγραφές:

 

1. Σωματικές ιδιότητες

 

Προϊόντα Αέριο αργού υψηλής αγνότητας
Μοριακός τύπος AR
Η.Ε αριθ. UN1006
CAS αριθ. 7440-37-1
Επικίνδυνη κατηγορία για το transort 2.2

 

2. Χαρακτηριστικά τεχνικά στοιχεία (COA)

 

Όνομα Αγνότητα Αγνότητα
AR <> 99.9995% 99.9999%
Ν2 <> 4ppm 0.5ppm
Ο2 <> 1ppm 0.2ppm
THC <> 0.2ppm 0.1ppm
CO+CO2 <> 0.2ppm 0.2ppm
H2O <> 1ppm 0.5ppm
H2 <> 1ppm 0.5ppm

 

3. Συσκευασία

 

Μέγεθος κυλίνδρων

Περιεκτικότητα σε κυλίνδρους

(μ3)

Πίεση μετρητών

(φραγμός)

Σύνδεση εξόδου

 

8ltr 1 100bar Σύμφωνα με τον τύπο βαλβίδων
40ltr 5.5 135bar Σύμφωνα με τον τύπο βαλβίδων
44ltr 6 150bar CGA580
47ltr 7 165bar CGA580
Άλλα μεγέθη και άλλα πρότυπα είναι επίσης διαθέσιμα

 

 

Εφαρμογές:

 

Βιομηχανικές διαδικασίες Μια ατμόσφαιρα αργού χρησιμοποιείται στους από γραφίτη ηλεκτρικούς φούρνους για να αποτρέψει το γραφίτη από το κάψιμο. Το αργό χρησιμοποιείται στους διάφορους τύπους συγκολλήσεων τόξων όπως η συγκόλληση τόξων μετάλλων αερίου και η συγκόλληση τόξων βολφραμίου αερίου, καθώς επίσης και στην επεξεργασία του τιτανίου και άλλων αντιδραστικών στοιχείων. Μια ατμόσφαιρα αργού χρησιμοποιείται επίσης για την ανάπτυξη των κρυστάλλων του πυριτίου και του γερμανίου.
Επιστημονική έρευνα Το υγρό αργό χρησιμοποιείται ως στόχος για τα πειράματα neutrino και τις άμεσες σκοτεινές αναζητήσεις θέματος
Συντηρητικό Το αργό χρησιμοποιείται για να μετατοπίσει το moisture-containing αέρα οξυγόνου και στο υλικό συσκευασίας για να επεκτείνει τις διάρκειες διατήρησης του περιεχομένου
Εργαστηριακός εξοπλισμός Το αργό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αέριο μεταφορέων στη χρωματογραφία αερίου και στη electrospray μαζική φασματομετρία ιονισμού είναι το αέριο της επιλογής για το πλάσμα που χρησιμοποιείται στη φασματοσκοπία ΔΠΣ.
Ιατρική χρήση Στη χειρουργική επέμβαση χρησιμοποιείται σε μια διαδικασία αποκαλούμενη «ενισχυμένη αργό πήξη» που είναι μια μορφή electrosurgery ακτίνων πλάσματος αργού.
Φωτισμός Τα πυρακτωμένα φω'τα γεμίζουν με το αργό, για να συντηρήσουν τις ίνες σε υψηλής θερμοκρασίας από την οξείδωση. Χρησιμοποιείται για το συγκεκριμένο τρόπο που ιονίζει και εκπέμπει το φως, όπως στις σφαίρες πλάσματος και calorimetry στην πειραματική φυσική μορίων. Τους εκφόρτισης αερίου λαμπτήρες που γεμίζουν με το καθαρό αργό παρέχουν το ιώδες/ιώδες φως, που γεμίζουν με το αργό και κάποιο μπλε φως υδραργύρου. Το αργό χρησιμοποιείται επίσης για τη δημιουργία της μπλε και πράσινης ακτίνας λέιζερ.

 

50L αγνότητα αερίου συγκόλλησης αργού κυλίνδρων υψηλή εξαιρετικά μη αντιδραστική 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Vicky Liu

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-27-82653381

WhatsApp : +8613667126861