products

Βιομηχανικό αέριο αργού υψηλής αγνότητας για τη συγκόλληση, άχρωμο εύφλεκτο αέριο

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Newradar
Πιστοποίηση: ISO/DOT/GB
Αριθμό μοντέλου: ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΣ
Ποσότητα παραγγελίας min: 50PCS
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Συσκευασμένος κύλινδρος in10L-50L ή συσκευασμένος σύμφωνα με τις απαιτήσεις.
Χρόνος παράδοσης: 30-35 οι εργάσιμες ημέρες μετά από έλαβαν την πληρωμή σας
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 30000 PC το μήνα
Λεπτομερής ενημέρωση
Όνομα προϊόντων: Αέριο αργού EINECS αριθ.: 231-147-0
Αγνότητα: 99.9999% MF: AR
ΒΑΛΒΙΔΑ: Accoeding στην απαίτηση του πελάτη CAS αριθ.: 7440-37-1
Denisty: 1.40kg/m ³ Χρώμα: άχρωμος
Μυρωδιά: Odorless Εφαρμογή: Συγκόλληση τόξων, φωτισμός, ιατρική χρήση
Υψηλό φως:

αέριο κυλίνδρων αγνότητας

,

καθαρά προϊόντα αερίου


Περιγραφή προϊόντων

Βιομηχανικό αέριο αργού υψηλής αγνότητας για τη συγκόλληση, άχρωμο εύφλεκτο αέριο

 

 

Περιγραφή:

 

Το αργό είναι ένα χημικό στοιχείο με το σύμβολο AR και τον ατομικό αριθμό 18. Είναι στην ομάδα 18 theperiodic πίνακα και είναι ένα ευγενές αέριο. Το αργό είναι το τρίτο αφθονότερο ευγενές αέριο στη γήινη κρούστα.

 

Το αργό παράγεται βιομηχανικά από την κλασματική απόσταξη του υγρού αέρα. Το αργό χρησιμοποιείται συνήθως ως αδρανές αέριο προστατευτικών καλυμμάτων στη συγκόλληση και άλλες υψηλής θερμοκρασίας βιομηχανικές διαδικασίες όπου συνήθως οι unreactive ουσίες γίνονται αντιδραστικές παραδείγματος χάριν, μια ατμόσφαιρα αργού χρησιμοποιείται στους από γραφίτη ηλεκτρικούς φούρνους για να αποτρέψει το γραφίτη από το κάψιμο. Το αργό είναι επίσης χρησιμοποιημένος inincandescent, φθορισμού φωτισμός, και άλλοι εκφόρτισης αερίου σωλήνες. Το αργό κάνει ένα λέιζερ αερίου distinctiveblue-πρασίνου. Το αργό χρησιμοποιείται επίσης στους φθορισμού εκκινητές πυράκτωσης.

 

Το αργό αποτελεί 0,934% από τον όγκο και 1,288% από τη μάζα της γήινης ατμόσφαιρας, και ο αέρας είναι η αρχική βιομηχανική πηγή καθαρισμένων προϊόντων αργού. Το αργό απομονώνεται από τον αέρα από fractionation, ο συνηθέστερα από την κρυογόνο κλασματική απόσταξη, μια διαδικασία που παράγει επίσης το καθαρισμένο άζωτο, οξυγόνο, νέο, κρυπτό και ξένο. Η γήινη κρούστα και το νερό της θάλασσας περιέχουν 1,2 PPM και 0,45 PPM του αργού, αντίστοιχα.

 

 

Προδιαγραφές:

 

1. Σωματικές ιδιότητες

 

Προϊόντα Αέριο αργού υψηλής αγνότητας
Μοριακός τύπος AR
Η.Ε αριθ. UN1006
CAS αριθ. 7440-37-1
Επικίνδυνη κατηγορία για το transort 2.2

 

2. Χαρακτηριστικά τεχνικά στοιχεία (COA)

 

Όνομα Αγνότητα Αγνότητα
AR <> 99.9995% 99.9999%
Ν2 <> 4ppm 0.5ppm
Ο2 <> 1ppm 0.2ppm
THC <> 0.2ppm 0.1ppm
CO+CO2 <> 0.2ppm 0.2ppm
H2O <> 1ppm 0.5ppm
H2 <> 1ppm 0.5ppm

 

3. Συσκευασία

 

Μέγεθος κυλίνδρων

Περιεκτικότητα σε κυλίνδρους

(μ3)

Πίεση μετρητών

(φραγμός)

Σύνδεση εξόδου

 

8ltr 1 100bar Σύμφωνα με τον τύπο βαλβίδων
40ltr 5.5 135bar Σύμφωνα με τον τύπο βαλβίδων
44ltr 6 150bar CGA580
47ltr 7 165bar CGA580
Άλλα μεγέθη και άλλα πρότυπα είναι επίσης διαθέσιμα

 

 

Εφαρμογές:

 

Βιομηχανικές διαδικασίες Μια ατμόσφαιρα αργού χρησιμοποιείται στους από γραφίτη ηλεκτρικούς φούρνους για να αποτρέψει το γραφίτη από το κάψιμο. Το αργό χρησιμοποιείται στους διάφορους τύπους συγκολλήσεων τόξων όπως η συγκόλληση τόξων μετάλλων αερίου και η συγκόλληση τόξων βολφραμίου αερίου, καθώς επίσης και στην επεξεργασία του τιτανίου και άλλων αντιδραστικών στοιχείων. Μια ατμόσφαιρα αργού χρησιμοποιείται επίσης για την ανάπτυξη των κρυστάλλων του πυριτίου και του γερμανίου.
Επιστημονική έρευνα Το υγρό αργό χρησιμοποιείται ως στόχος για τα πειράματα neutrino και τις άμεσες σκοτεινές αναζητήσεις θέματος
Συντηρητικό Το αργό χρησιμοποιείται για να μετατοπίσει το moisture-containing αέρα οξυγόνου και στο υλικό συσκευασίας για να επεκτείνει τις διάρκειες διατήρησης του περιεχομένου
Εργαστηριακός εξοπλισμός Το αργό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αέριο μεταφορέων στη χρωματογραφία αερίου και στη electrospray μαζική φασματομετρία ιονισμού είναι το αέριο της επιλογής για το πλάσμα που χρησιμοποιείται στη φασματοσκοπία ΔΠΣ.
Ιατρική χρήση Στη χειρουργική επέμβαση χρησιμοποιείται σε μια διαδικασία αποκαλούμενη «ενισχυμένη αργό πήξη» που είναι μια μορφή electrosurgery ακτίνων πλάσματος αργού.
Φωτισμός Τα πυρακτωμένα φω'τα γεμίζουν με το αργό, για να συντηρήσουν τις ίνες σε υψηλής θερμοκρασίας από την οξείδωση. Χρησιμοποιείται για το συγκεκριμένο τρόπο που ιονίζει και εκπέμπει το φως, όπως στις σφαίρες πλάσματος και calorimetry στην πειραματική φυσική μορίων. Τους εκφόρτισης αερίου λαμπτήρες που γεμίζουν με το καθαρό αργό παρέχουν το ιώδες/ιώδες φως, που γεμίζουν με το αργό και κάποιο μπλε φως υδραργύρου. Το αργό χρησιμοποιείται επίσης για τη δημιουργία της μπλε και πράσινης ακτίνας λέιζερ.

 

Βιομηχανικό αέριο αργού υψηλής αγνότητας για τη συγκόλληση, άχρωμο εύφλεκτο αέριο 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Vicky Liu

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-27-82653381

WhatsApp : +8613667126861