products

Άχρωμο αέριο υδρογόνο 0.8L αερίων H2 υψηλής αγνότητας - κύλινδροι 80L για το ψυκτικό μέσο

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Newradar
Πιστοποίηση: ISO/DOT/GB
Αριθμό μοντέλου: ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΣ
Ποσότητα παραγγελίας min: 50PCS
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Συσκευασμένος κύλινδρος in10L-50L ή συσκευασμένος σύμφωνα με τις απαιτήσεις.
Χρόνος παράδοσης: 30-35 οι εργάσιμες ημέρες μετά από έλαβαν την πληρωμή σας
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 1000 PC το μήνα
Λεπτομερής ενημέρωση
Όνομα προϊόντων: Αέριο υδρογόνο Αγνότητα: 99.9999%
CAS αριθ.: 1333-74-0 Θερμότητα της τήξης: 0,117 kJ/mol
Θερμότητα της εξάτμισης: 0,904 kJ/mol Μοριακή ικανότητα θερμότητας: 28.836 j (μορ. ·Κ)
Κρίσιμο σημείο: 32.938 Κ Χρώμα: άχρωμος
Μυρωδιά: Odorless Μοριακό βάρος: 2.0157
Υψηλό φως:

αγνότητα συν τα αέρια ειδικότητας

,

αέριο κυλίνδρων αγνότητας


Περιγραφή προϊόντων

Άχρωμο αέριο υδρογόνο 0.8L αερίων H2 υψηλής αγνότητας - κύλινδροι 80L για το ψυκτικό μέσο

 

 

Περιγραφή:

 

Στην τυποποιημένες θερμοκρασία και την πίεση, το υδρογόνο είναι ένα άχρωμο, odorless, tasteless, μη τοξικό, μη μεταλλικό αέριο. Το υδρογόνο είναι ένα άχρωμο και odorless αέριο. Η μοριακή μορφή είναι H2.

 

Οι βασικοί καταναλωτές H2 στο εργοστάσιο πετροχημικών περιλαμβάνουν το hydrodealkylation, το hydrodesulfurization, και την υδροπυρόλυση. Το H2 έχει διάφορες άλλες σημαντικές χρήσεις. Το H2 χρησιμοποιείται ως υδρογονώνοντας πράκτορας, ιδιαίτερα στην αύξηση του επιπέδου κορεσμού των ακόρεστων λιπών και των ελαίων, και στην παραγωγή της μεθανόλης. Είναι ομοίως η πηγή υδρογόνου στην κατασκευή του υδροχλωρικού οξέος. Το H2 χρησιμοποιείται επίσης ως μειώνοντας πράκτορας των μεταλλικών μεταλλευμάτων.

 

Εκτός από τη χρήση του ως αντιδραστήριο, H2 έχει τις ευρείες εφαρμογές στη φυσική και την εφαρμοσμένη μηχανική. Χρησιμοποιείται ως αέριο προστατευτικών καλυμμάτων στις μεθόδους συγκόλλησης όπως η συγκόλληση ατομικού υδρογόνου. Μιά φορά ευρέως χρησιμοποιήθηκε ως ανυψωτικό αέριο στα μπαλόνια και τα αεροσκάφη.

Στις πιό πρόσφατες εφαρμογές, το υδρογόνο είναι χρησιμοποιημένο καθαρό ή μικτός με το άζωτο (μερικές φορές αποκαλούμενο διαμορφώνοντας το αέριο) ως αέριο ανιχνευτών για τη μικρή ανίχνευση διαρροών. Οι εφαρμογές μπορούν να βρεθούν στην αυτοκίνητες, χημικές, ηλεκτρικές παραγωγή, το αεροδιάστημα, και τις βιομηχανίες τηλεπικοινωνιών. Το υδρογόνο είναι μια εξουσιοδοτημένη πρόσθετη ουσία τροφίμων που επιτρέπει τη δοκιμή διαρροών συσκευασίας τροφίμων μεταξύ άλλων ιδιοτήτων οξειδωτικού.


Λόγω της απλής ατομικής δομής του, που αποτελείται μόνο από ένα πρωτόνιο και ένα ηλεκτρόνιο, το άτομο υδρογόνου, μαζί με το φάσμα του φωτός που παράγεται από το ή που απορροφάται από το, είναι κεντρικό στην ανάπτυξη της θεωρίας της ατομικής δομής. Σύμφωνα με την κβαντική θεωρία, αυτή η συμπεριφορά προκύπτει από το διάστημα των επιπέδων περιστροφικής ενέργειας, τα οποία ευρύς-χωρίζονται κατά διαστήματα ιδιαίτερα σε H2 λόγω της χαμηλής Μασαχουσέτης του. Αυτά τα ευρέως χωρισμένα κατά διαστήματα επίπεδα εμποδίζουν το ίσο χώρισμα της ενέργειας θερμότητας στην περιστροφική κίνηση στο υδρογόνο στις χαμηλές θερμοκρασίες. Τα Diatomic αέρια που αποτελούνται από τα βαρύτερα άτομα δεν έχουν τέτοια ευρέως χωρισμένα κατά διαστήματα επίπεδα και δεν παρουσιάζουν την ίδια επίδραση.

 

Η ενεργειακή πυκνότητα ανά όγκο μονάδων και του υγρού υδρογόνου και του συμπιεσμένου αέριου υδρογόνου σε οποιαδήποτε εφαρμόσιμη πίεση είναι σημαντικά λιγότερο από αυτή των παραδοσιακών πηγών καυσίμων, αν και η ενεργειακή πυκνότητα ανά μάζα καυσίμων μονάδων είναι υψηλότερη. Εντούτοις, το στοιχειώδες υδρογόνο έχει συζητηθεί ευρέως στα πλαίσια της ενέργειας, ως πιθανός μελλοντικός μεταφορέας της ενέργειας σε μια οικονομικά εκτεινόμενη κλίμακα. Παραδείγματος χάριν, η απομάκρυνση του CO2 που ακολουθείται από τον άνθρακα συλλαμβάνει και η αποθήκευση θα μπορούσε να διευθυνθεί στό σημείο της παραγωγής H2 από τα απολιθωμένα καύσιμα.

 

Το υδρογόνο που χρησιμοποιείται στη μεταφορά θα έκαιγε σχετικά καθαρά, με μερικές εκπομπές NOX, αλλά χωρίς εκπομπή άνθρακα. Εντούτοις, οι δαπάνες υποδομής που συνδέονται με την πλήρη μετατροπή σε μια οικονομία υδρογόνου θα ήταν ουσιαστικές. Τα κύτταρα καυσίμου μπορούν να μετατρέψουν το υδρογόνο και το οξυγόνο άμεσα στην ηλεκτρική ενέργεια αποτελεσματικότερα από τις εσωτερικές μηχανές. Οι μεγάλες ποσότητες H2 απαιτούνται στο πετρέλαιο και τις χημικές βιομηχανίες. Η μεγαλύτερη εφαρμογή H2 είναι για των απολιθωμένων καυσίμων, και στην παραγωγή της αμμωνίας.

 

Προδιαγραφές:

 

1. Σωματικές ιδιότητες

 

Προϊόντα Αέριο υδρογόνο υψηλής αγνότητας
Μοριακός τύπος H2
Η.Ε αριθ. UN1049
CAS αριθ. 1333-74-0
Επικίνδυνη κατηγορία για το transort 2.2

 

2. Χαρακτηριστικά τεχνικά στοιχεία (COA)

 

Περιεχόμενο Καθαρό αέριο υδρογόνο Αέριο υδρογόνο υψηλής αγνότητας Αέριο υδρογόνο υψηλής αγνότητας
Υδρογόνο (%) ≥99.99 ≥99.999 ≥99.9999
Ακαθαρσία (ppmv) Όριο    
Co/10-6 ≤5 ≤1 ≤0.2
Co2/10-6 ≤5 ≤1 ≤0.2
N2/10-6 ≤60 ≤5 ≤2
H2o/10-6 ≤30 ≤3 ≤5
O2/10-6 ≤5 ≤1 ≤0.5
Ch4/10-6 ≤10 ≤1 ≤0.1

 

3. Συσκευασία

 

Μέγεθος κυλίνδρων

Περιεκτικότητα σε κυλίνδρους

(μ3)

Πίεση μετρητών

(φραγμός)

Σύνδεση εξόδου

 

8ltr 1 100bar Σύμφωνα με τον τύπο βαλβίδων
40ltr 5.5 135bar Σύμφωνα με τον τύπο βαλβίδων
44ltr 6 150bar CGA580
47ltr 7 165bar CGA580
Άλλα μεγέθη είναι επίσης διαθέσιμα

 

 

Εφαρμογές:

 

Κατανάλωση στις διαδικασίες

Οι βασικοί καταναλωτές H2 στο εργοστάσιο πετροχημικών περιλαμβάνουν

hydrodealkylation, hydrodesulfurization, και υδροπυρόλυση.

Πράκτορας Ahydrogenating Αυξάνοντας το επίπεδο κορεσμού των ακόρεστων λιπών και των ελαίων, και στην παραγωγή της μεθανόλης. Είναι ομοίως η πηγή υδρογόνου στην κατασκευή του υδροχλωρικού οξέος
Μειώνοντας πράκτορας των μεταλλικών μεταλλευμάτων Το H2 έχει τις ευρείες εφαρμογές στη φυσική και την εφαρμοσμένη μηχανική. Χρησιμοποιείται ως αέριο προστατευτικών καλυμμάτων στις μεθόδους συγκόλλησης όπως η συγκόλληση ατομικού υδρογόνου
Ψυκτικό μέσο Το υδρογόνο χρησιμοποιείται συνήθως στους σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος ως ψυκτικό μέσο στις γεννήτριες λόγω διάφορων ευνοϊκών ιδιοτήτων που είναι ένα άμεσο αποτέλεσμα των ελαφριών diatomic μορίων της.
Ενεργειακός μεταφορέας Σε ορισμένες περιπτώσεις λειτουργίες υδρογόνου ως ενεργειακό μεταφορέα, όπως μια μπαταρία. Το υδρογόνο μπορεί να ληφθεί από τις απολιθωμένες πηγές

 

Άχρωμο αέριο υδρογόνο 0.8L αερίων H2 υψηλής αγνότητας - κύλινδροι 80L για το ψυκτικό μέσο 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Vicky Liu

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-27-82653381

WhatsApp : +8613667126861