products

Εύφλεκτη βιομηχανία ημιαγωγών αέριου υδρογόνου H2 αερίων υψηλής αγνότητας

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Newradar
Πιστοποίηση: ISO/DOT/GB
Αριθμό μοντέλου: ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΣ
Ποσότητα παραγγελίας min: 50PCS
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Συσκευασμένος κύλινδρος in10L-50L ή συσκευασμένος σύμφωνα με τις απαιτήσεις.
Χρόνος παράδοσης: 30-35 οι εργάσιμες ημέρες μετά από έλαβαν την πληρωμή σας
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 1000 PC το μήνα
Λεπτομερής ενημέρωση
Όνομα προϊόντων: Αέριο υδρογόνο Αγνότητα: 99.9999%
MF: H2 CAS αριθ.: 1333-74-0
EINECS αριθ.: 215-605-7 Εφαρμογή: Βιομηχανία ημιαγωγών
Σημείο τήξης: −259.16 °C Σημείο βρασμού: −252.87 °C
Υψηλό φως:

αέριο κυλίνδρων αγνότητας

,

καθαρά προϊόντα αερίου


Περιγραφή προϊόντων

Εύφλεκτη βιομηχανία ημιαγωγών αέριου υδρογόνου H2 αερίων υψηλής αγνότητας

 

 

Περιγραφή:

 

Το υδρογόνο είναι ένα χημικό στοιχείο με το χημικό σύμβολο Χ και τον ατομικό αριθμό 1. Στην τυποποιημένες θερμοκρασία και την πίεση, το υδρογόνο είναι ένα άχρωμο, odorless, tasteless, μη τοξικό, μη μεταλλικό, ιδιαίτερα καύσιμο diatomic αέριο με το μοριακό τύπο H2.

 

Το αέριο υδρογόνο είναι ιδιαίτερα εύφλεκτο και θα καψει στον αέρα σε ένα πολύ ευρύ φάσμα των συγκεντρώσεων μεταξύ 4% και 75% από τον όγκο. Το αέριο υδρογόνο διαμορφώνει τα εκρηκτικά μίγματα με τον αέρα στις συγκεντρώσεις από 4-74% και με το χλώριο σε 5-95%. Οι εκρηκτικές αντιδράσεις μπορούν να προκληθούν από το σπινθήρα, τη θερμότητα, ή το φως του ήλιου.

 

Το καθαρό φως emitultraviolet φλογών υδρογόνο-οξυγόνου και με το υψηλό μίγμα οξυγόνου είναι σχεδόν αόρατο στο γυμνό μάτι, όπως εμφανίζεται στο εξασθενημένο λοφίο της κύριας μηχανής διαστημικών λεωφορείων, έναντι του ιδιαίτερα ορατού λοφίου ενός στερεού ενισχυτή πυραύλων διαστημικών λεωφορείων, ο οποίος χρησιμοποιεί perchlorate anammonium το σύνθετο. Η ανίχνευση μιας καίγοντας διαρροής υδρογόνου μπορεί να απαιτήσει έναν ανιχνευτή φλογών τέτοιες διαρροές μπορούν να είναι πολύ επικίνδυνες.

 

Οι φλόγες υδρογόνου σε άλλους όρους είναι μπλε, μοιάζοντας με τις μπλε φλόγες φυσικού αερίου. Η καταστροφή του αεροσκάφους Hindenburg ήταν ένα πασίγνωστο παράδειγμα της καύσης υδρογόνου και η αιτία συζητείται ακόμα. Οι ορατές πορτοκαλιές φλόγες σε εκείνο το γεγονός ήταν το αποτέλεσμα ενός πλούσιου μίγματος υδρογόνου στο οξυγόνο που συνδυάστηκε με τις ενώσεις άνθρακα από το δέρμα αεροσκαφών. Το H2 αντιδρά με κάθε οξειδωτικό στοιχείο. Το υδρογόνο μπορεί να αντιδράσει αυθόρμητα και βίαια στο withchlorine και το φθόριο θερμοκρασίας δωματίου για να διαμορφώσει τα αντίστοιχα αλογονίδια υδρογόνου, το υδροχλώριο και το φθορίδιο υδρογόνου, τα οποία είναι επίσης ενδεχομένως επικίνδυνα οξέα.

 

Ενώ H2 δεν είναι πολύ αντιδραστικό υπό τους τυποποιημένους όρους, σχηματίζει τις ενώσεις με τα περισσότερα στοιχεία. Το υδρογόνο μπορεί να σχηματίσει τις ενώσεις με τα στοιχεία που είναι πιό ηλεκτροαρνητικά, όπως τα αλόγονα, ή το οξυγόνο σε αυτές τις ενώσεις το υδρογόνο παίρνει μια μερική θετική δαπάνη. Όταν συνδέεται με το φθόριο, το οξυγόνο, ή το άζωτο, το υδρογόνο μπορεί να συμμετέχει σε μια μορφή noncovalent σύνδεσης μέσος-δύναμης με το υδρογόνο άλλων παρόμοιων μορίων, ένα φαινόμενο αποκαλούμενο υδρογόνο που συνδέει που είναι κρίσιμο για τη σταθερότητα πολλών βιολογικών μορίων. Το υδρογόνο σχηματίζει επίσης τις ενώσεις με τα λιγότερα ηλεκτροαρνητικά στοιχεία, όπως τα μέταλλα και τα μεταλλοειδή, όπου παίρνει μια μερική αρνητική δαπάνη. Αυτές οι ενώσεις είναι συχνά γνωστές ως υδρίδια.

 

Προδιαγραφές:

 

1. Σωματικές ιδιότητες

 

Προϊόντα Αέριο υδρογόνο υψηλής αγνότητας
Μοριακός τύπος H2
Η.Ε αριθ. UN1049
CAS αριθ. 1333-74-0
Επικίνδυνη κατηγορία για το transort 2.2

 

2. Χαρακτηριστικά τεχνικά στοιχεία (COA)

 

Περιεχόμενο Καθαρό αέριο υδρογόνο Αέριο υδρογόνο υψηλής αγνότητας Αέριο υδρογόνο υψηλής αγνότητας
Υδρογόνο (%) ≥99.99 ≥99.999 ≥99.9999
Ακαθαρσία (ppmv) Όριο    
Co/10-6 ≤5 ≤1 ≤0.2
Co2/10-6 ≤5 ≤1 ≤0.2
N2/10-6 ≤60 ≤5 ≤2
H2o/10-6 ≤30 ≤3 ≤5
O2/10-6 ≤5 ≤1 ≤0.5
Ch4/10-6 ≤10 ≤1 ≤0.1

 

3. Συσκευασία

 

Μέγεθος κυλίνδρων

Περιεκτικότητα σε κυλίνδρους

(μ3)

Πίεση μετρητών

(φραγμός)

Σύνδεση εξόδου

 

8ltr 1 100bar Σύμφωνα με τον τύπο βαλβίδων
40ltr 5.5 135bar Σύμφωνα με τον τύπο βαλβίδων
44ltr 6 150bar CGA580
47ltr 7 165bar CGA580
Άλλα μεγέθη είναι επίσης διαθέσιμα

 

Εύφλεκτη βιομηχανία ημιαγωγών αέριου υδρογόνου H2 αερίων υψηλής αγνότητας 0

 

Εφαρμογές:

 

Κατανάλωση στις διαδικασίες

Οι βασικοί καταναλωτές H2 στο εργοστάσιο πετροχημικών περιλαμβάνουν

hydrodealkylation, hydrodesulfurization, και υδροπυρόλυση.

Πράκτορας Ahydrogenating Αυξάνοντας το επίπεδο κορεσμού των ακόρεστων λιπών και των ελαίων, και στην παραγωγή της μεθανόλης. Είναι ομοίως η πηγή υδρογόνου στην κατασκευή του υδροχλωρικού οξέος
Μειώνοντας πράκτορας των μεταλλικών μεταλλευμάτων Το H2 έχει τις ευρείες εφαρμογές στη φυσική και την εφαρμοσμένη μηχανική. Χρησιμοποιείται ως αέριο προστατευτικών καλυμμάτων στις μεθόδους συγκόλλησης όπως η συγκόλληση ατομικού υδρογόνου
Ψυκτικό μέσο Το υδρογόνο χρησιμοποιείται συνήθως στους σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος ως ψυκτικό μέσο στις γεννήτριες λόγω διάφορων ευνοϊκών ιδιοτήτων που είναι ένα άμεσο αποτέλεσμα των ελαφριών diatomic μορίων της.
Ενεργειακός μεταφορέας Σε ορισμένες περιπτώσεις λειτουργίες υδρογόνου ως ενεργειακό μεταφορέα, όπως μια μπαταρία. Το υδρογόνο μπορεί να ληφθεί από τις απολιθωμένες πηγές

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Vicky Liu

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-27-82653381

WhatsApp : +8613667126861