products

Επιστημονικό ήλιο υψηλής αγνότητας δηλητηριάζει με αέρια συσκευασμένος στους κυλίνδρους 10L ΣΗΜΕΙΩΝ - 50L

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Newradar
Πιστοποίηση: ISO/DOT/GB
Αριθμό μοντέλου: ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΣ
Ποσότητα παραγγελίας min: 50PCS
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Συσκευασμένος κύλινδρος in10L-50L ή συσκευασμένος σύμφωνα με τις απαιτήσεις.
Χρόνος παράδοσης: 30-35 οι εργάσιμες ημέρες μετά από έλαβαν την πληρωμή σας
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 1000 PC το μήνα
Λεπτομερής ενημέρωση
Όνομα προϊόντων: Αέριο ηλίου Αγνότητα: 99.9999%
CAS αριθ.: 7440-59-7 EINECS αριθ.: 275-187-7
Όγκος κυλίνδρων: 10L-50L ΒΑΛΒΙΔΑ: CGA 580
Γεμίζοντας πίεση: 200bar Περιεχόμενο αερίου: 9.2m3
Υψηλό φως:

αγνότητα συν τα αέρια ειδικότητας

,

αέριο κυλίνδρων αγνότητας


Περιγραφή προϊόντων

Επιστημονικό ήλιο υψηλής αγνότητας δηλητηριάζει με αέρια συσκευασμένος στους κυλίνδρους 10L ΣΗΜΕΙΩΝ - 50L

 

 

Περιγραφή:

 

Αν και είναι σπάνιο στη γη, το ήλιο είναι το δεύτερο - αφθονότερο στοιχείο στο γνωστό κόσμο, που αποτελεί 23% της baryonic Μασαχουσέτης του. Η μεγάλη πλειοψηφία του ηλίου διαμορφώθηκε από το nucleosynthesis του Μπιγκ Μπανγκ ένα έως τρία λεπτά μετά από το Μπιγκ Μπανγκ. Ως τέτοια, οι μετρήσεις της αφθονίας της συμβάλλουν στα κοσμολογικά πρότυπα.

 

Το ουδέτερο ήλιο στους τυποποιημένους όρους είναι μη τοξικό, δεν διαδραματίζει κανέναν βιολογικό ρόλο και βρίσκεται στα ποσά ιχνών στο ανθρώπινο αίμα.

 

Αντίθετα από οποιοδήποτε άλλοδήποτε στοιχείο, το ήλιο θα παραμείνει υγρό κάτω σε απόλυτο μηδέν στις κανονικές πιέσεις. Αυτό είναι μια άμεση επίδραση των κβαντικών μηχανικών: συγκεκριμένα, η στο σημείο μηδέν ενέργεια του συστήματος είναι πάρα πολύ υψηλή για να επιτρέψει. Το στερεό ήλιο απαιτεί μια θερμοκρασία 1-1.5 Κ και του φραγμού περίπου 25 της πίεσης. Είναι συχνά δύσκολο να διακριθεί το στερεό από το υγρό ήλιο δεδομένου ότι ο δείκτης διάθλασης των δύο φάσεων είναι σχεδόν ο ίδιος. Το στερεό έχει ένα αιχμηρό σημείο τήξης και έχει μια κρυστάλλινη δομή, αλλά είναι ιδιαίτερα συμπιέσιμο η εφαρμογή της πίεσης σε ένα εργαστήριο μπορεί να μειώσει τον όγκο της από περισσότερο από 30%.

 

Δεδομένου ότι το ήλιο έχει ένα χαμηλότερο σημείο βρασμού από οποιοδήποτε άλλοδήποτε στοιχείο, η χαμηλή θερμοκρασία και η υψηλή πίεση χρησιμοποιούνται για να υγροποιήσουν σχεδόν όλα τα άλλα αέρια. Το προκύπτον ακατέργαστο αέριο ηλίου καθαρίζεται από τις διαδοχικές εκθέσεις στο χαμήλωμα των θερμοκρασιών, στις οποίες σχεδόν όλο το υπόλοιπο άζωτο και άλλα αέρια κατακρημνίζονται από το αεριώδες μίγμα.

 

Ενώ τα μπαλόνια είναι ίσως η πιό γνωστή χρήση του ηλίου, είναι ένα δευτερεύον μέρος όλης της χρήσης ηλίου. Το ήλιο χρησιμοποιείται για πολλούς λόγους που απαιτούν μερικές από τις μοναδικές ιδιότητές του, όπως το χαμηλό σημείο βρασμού, η χαμηλή πυκνότητα, η χαμηλή διαλυτότητα, η υψηλή θερμική αγωγιμότητα, ή η αδράνειά του. Η μεγαλύτερη χρήση είναι στις κρυογόνες εφαρμογές, η περισσότερη από τις οποίες περιλαμβάνει την ψύξη των υπεραγωγικών μαγνητών στους ιατρικούς ανιχνευτές MRI και τα NMR φασματόμετρα. Άλλες σημαντικές χρήσεις διατηρούσαν σταθερή ατμοσφαιρική πίεση και εξάγνιζαν τα συστήματα, τη συγκόλληση, τη συντήρηση των ελεγχόμενων ατμοσφαιρών, και την ανίχνευση διαρροών. Άλλες χρήσεις ανά κατηγορία ήταν σχετικά δευτερεύοντα μέρη.

 

Προδιαγραφές:

 

1. Σωματικές ιδιότητες

 

Προϊόντα Αέριο ηλίου υψηλής αγνότητας
Μοριακός τύπος Αυτός
Η.Ε αριθ. UN1046
CAS αριθ. 7440-59-7
Επικίνδυνη κατηγορία για το transort 2.2

 

2. Χαρακτηριστικά τεχνικά στοιχεία (COA)

 

 

 

Ήλιο % ≥

 

99.999%

 

99.9993%

 

99.9996%

 

Περιεχόμενο ακαθαρσιών

ΝΕ PPM ≤ 4 2 1
  H2 PPM ≤ 1

0,5

0,1
  Ο2 PPM ≤ 1 1 0,5
  Ν2 PPM ≤ 2 1 1
  Κοβάλτιο PPM ≤ 0,5 0,2 0,1
  CO2 PPM ≤ 0,5 0,2 0,2
  CH4 PPM ≤ 0,5 0,2 0,1
  H2O PPM ≤ 3 2 1

 

3. Συσκευασία

 

Μέγεθος κυλίνδρων

Περιεκτικότητα σε κυλίνδρους

(μ3)

Πίεση μετρητών

(φραγμός)

Σύνδεση εξόδου

 

8ltr 1 100bar Σύμφωνα με τον τύπο βαλβίδων
40ltr 5.5 135bar Σύμφωνα με τον τύπο βαλβίδων
44ltr 6 150bar CGA580
47ltr 7 165bar CGA580
Άλλα μεγέθη είναι επίσης διαθέσιμα

 

 

Εφαρμογές:

 

Ελεγχόμενες ατμόσφαιρες προστατευτικό αέριο στην ανάπτυξη των κρυστάλλων πυριτίου και γερμανίου, στην παραγωγή andzirconium τιτανίου, και στη χρωματογραφία αερίου
Συγκόλληση τόξων βολφραμίου αερίου

Μια βιομηχανική εφαρμογή για το ήλιο είναι ανίχνευση διαρροών. Επειδή το ήλιο διασκορπίζει μέσω των στερεών τρεις χρόνους γρηγορότερα από τον αέρα, χρησιμοποιείται ως αέριο ανιχνευτών για να ανιχνεύσει τις διαρροές στο high-vacuum εξοπλισμό και

υψηλά εμπορευματοκιβώτια

Πτήση

Τα αεροσκάφη και τα μπαλόνια είναι διογκωμένα με το ήλιο για τον ανελκυστήρα.

Μια άλλη δευτερεύουσα χρήση είναι σε rocketry, όπου το ήλιο χρησιμοποιείται ως μέσο ελλείμματος για να μετατοπίσει τα καύσιμα και oxidizers στις δεξαμενές αποθήκευσης και για να συμπυκνώσει το υδρογόνο και το οξυγόνο για να κάνει τα καύσιμα πυραύλων

Δευτερεύουσες εμπορικές και ψυχαγωγικές χρήσεις Το ήλιο ως αέριο αναπνοής δεν έχει καμία ναρκωτική ιδιότητα, έτσι τα μίγματα ηλίου όπως το trimix, heliox και heliair χρησιμοποιούνται για τη βαθιά κατάδυση για να μειώσουν τα αποτελέσματα της νάρκωσης

Επιστημονικές χρήσεις

 

Η χρήση του ηλίου μειώνει τα διαστρεβλώνοντας αποτελέσματα των παραλλαγών θερμοκρασίας στο διάστημα μεταξύ των φακών σε μερικά τηλεσκόπια, λόγω της εξαιρετικά - χαμηλός δείκτης της διάθλασης.

 

Επιστημονικό ήλιο υψηλής αγνότητας δηλητηριάζει με αέρια συσκευασμένος στους κυλίνδρους 10L ΣΗΜΕΙΩΝ - 50L 0 

Στοιχεία επικοινωνίας
Vicky Liu

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-27-82653381

WhatsApp : +8613667126861