products

Μονοξείδιο του άνθρακα κοβαλτίου υψηλής καθαρότητας εύφλεκτο για τη χημική βιομηχανία

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: newradar / Accept OEM
Πιστοποίηση: ISO/DOT/GB
Αριθμό μοντέλου: ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΣ
Ποσότητα παραγγελίας min: 50 κυβικός μετρητής
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: 8L / 40L/κύλινδρος 47L
Χρόνος παράδοσης: 15-25 οι εργάσιμες ημέρες μετά από έλαβαν την πληρωμή σας
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 3.000 κυβικό μέτρο το μήνα
Λεπτομερής ενημέρωση
Άλλα ονόματα: Άνθρακα monooxide ανθρακικό οξειδίων μονοξείδιο αερίου σωλήνων καρβονυλίων οξειδίων άνθρακα (ΙΙ) CAS αριθ.: 630-08-0
Εμφάνιση:: Άχρωμο αέριο Πρότυπα βαθμού: Βιομηχανικός βαθμός βαθμού ηλεκτρονίων
EINECS αριθ.:: 211-128-3 Τοξικός: Τοξικός
Αγνότητα:: 99.9%~99.999% Εφαρμογή: Εξοπλισμός ηλεκτρονικής, μετασχηματιστής, καταψύχοντας ρευστό
Αντιδράσεις αέρα & νερού: Ιδιαίτερα εύφλεκτος Σειρά ευφλέκτου (στον αέρα): εύφλεκτος
Αριθμός ΟΗΕ: 1016 Χημικός τύπος: Κοβάλτιο
Μυρωδιά: Odorless Προτιμημένο όνομα IUPAC: Μονοξείδιο του άνθρακα
Υψηλό φως:

αέριο ηλεκτρονίων

,

αγνότητα συν τα αέρια ειδικότητας


Περιγραφή προϊόντων

Μονοξείδιο του άνθρακα κοβαλτίου υψηλής καθαρότητας εύφλεκτο για τη χημική βιομηχανία

 

ομο φύλλο στοιχείων ασφάλειας μονοξειδίου του άνθρακα MSDS.output.p…

 

Περιγραφή:

 

Το ηλεκτρονικό μονοξείδιο του άνθρακα αερίων είναι ένα άχρωμο, odorless, εύφλεκτο τοξικό αέριο. Είναι χημικό asphyxiant και ενεργεί toxically με το συνδυασμό με την αιμογλοβίνη των κόκκινων κυττάρων αίματος να διαμορφωθεί η σταθερή σύνθετη μονοξείδιο-αιμογλοβίνη άνθρακα. Εάν εισπνέονται, οι συγκεντρώσεις 0,4 τοις εκατό στον αέρα μπορούν να αποδειχθούν μοιραίες σε λιγότερο από μια (1) ώρα, ενώ η εισπνοή των υψηλών συγκεντρώσεων μπορεί να προκαλέσει την ξαφνική κατάρρευση με ελάχιστη ή καμία προειδοποίηση. Το μονοξείδιο του άνθρακα είναι σταθερό όσον αφορά την αποσύνθεση.

 

Το μονοξείδιο του άνθρακα χρησιμοποιείται στη μεταλλουργία, οξέα κατασκευής, χημική βιομηχανία, τα υλικά φύλλα στοιχείων ασφάλειας αερίων λέιζερ και φασμάτων εργαστηριακής Ε&Α (MSDS) είναι διαθέσιμα για το μονοξείδιο του άνθρακα και πρέπει να χρησιμοποιηθούν ως οδηγίες όσον αφορά τις πρώτες βοήθειες, μέθοδοι αποθήκευσης, χειρισμού και γενικής χρήσης του μονοξειδίου του άνθρακα.

 

 

Η επαφή με το υγρό μπορεί να προκαλέσει το βαριάς μορφής κρυοπάγημα. Λιγότερο πυκνός από τον αέρα. Εύκολα αναφλεγμένη και μια φλόγα μπορεί να λάμψει πίσω στην πηγή μιας διαρροής πολύ εύκολα. Εγκαύματα με μια ιώδη φλόγα. Κάτω από την παρατεταμένη έκθεση στην πυρκαγιά ή την έντονη θερμότητα τα εμπορευματοκιβώτια μπορούν να σπάσουν βίαια και πύραυλος. Το ΜΟΝΟΞΕΊΔΙΟ ΤΟΥ ΆΝΘΡΑΚΑ χρησιμοποιείται στην οργανική σύνθεση, τη μεταλλουργία, και καύσιμα.

 

Η επαφή του πολύ κρύου υγροποιημένου αερίου με το νερό μπορεί να οδηγήσει σφριγηλή ή βίαια να βράσει και την εξαιρετικά γρήγορη εξάτμιση. Εάν το νερό είναι καυτό, ένα υγρό «υπερθερμαίνει» την έκρηξη μπορεί να εμφανιστεί. Οι πιέσεις μπορούν να χτίσουν στα επικίνδυνα επίπεδα εάν οι υγρές επαφές ποτίζουν σε ένα κλειστό εμπορευματοκιβώτιο [διαχειριζόμενες χημικές ουσίες ακίνδυνα το 1980]. Αντιδρά κατά τρόπο εκρηκτικό με trifluoride βρωμίου στις υψηλές θερμοκρασίες ή τις συγκεντρώσεις [Mellor 2, Supp. 1:166 1956]. Το ίδιο πράγμα ισχύει για διάφορα oxidizers όπως: διοξείδιο χλωρίου, οξυγόνο (υγρό), difluoride peroxodisulfuryl. Αντιδρά με το λίθιο για να δώσει το καρβονύλιο λίθιου, που πυροδοτεί βίαια με το νερό, αναφλέγοντας τα αεριώδη προϊόντα [Mellor 2, Supp 2:84 1961]. Τα μέταλλα καλίου και νατρίου συμπεριφέρονται ομοίως. Οξείδιο καισίου, ΙΙΙ) οξείδιο σιδήρου (, και το ασημένιο οξείδιο όλα αντιδρούν, παρουσία της υγρασίας, στις περιβαλλοντικές θερμοκρασίες με το μονοξείδιο του άνθρακα προκαλώντας την ανάφλεξη, [Mellor, 1941, εντάσεις 2, 487].

 

Τοξικός Εξαιρετικά επικίνδυνος. Εισπνοή εξαιρετικά επικίνδυνη μπορέστε να είστε μοιραίος. Η επαφή με το αέριο ή το υγροποιημένο αέριο μπορεί να προκαλέσει τα εγκαύματα, το σοβαρούς τραυματισμό ή/και το κρυοπάγημα. Odorless, δεν θα ανιχνευθεί από την αίσθηση της μυρωδιάς.

 

Εξαιρετικά εύφλεκτος. Μπορέστε να αναφλεχτείτε από τη θερμότητα, τους σπινθήρες ή τις φλόγες. Η φλόγα μπορεί να είναι αόρατη. Τα εμπορευματοκιβώτια μπορούν να εκραγούν όταν θερμαίνονται. Έκρηξη ατμού και κίνδυνος δηλητήριων στο εσωτερικό, υπαίθρια ή στους υπονόμους. Οι ατμοί από το υγροποιημένο αέριο είναι αρχικά βαρύτεροι από τον αέρα και διαδίδουν κατά μήκος του εδάφους. Οι ατμοί μπορούν να ταξιδεψουν στην πηγή ανάφλεξης και λάμψης πίσω. Η απορροή μπορεί να δημιουργήσει τον κίνδυνο πυρκαγιάς ή έκρηξης.

 

 

Προδιαγραφές:

 

1. Σωματικές ιδιότητες

 

Φυσικές σταθερές
Χημικός τύπος Κοβάλτιο
Μοριακό βάρος 28,010
Συγκεκριμένος όγκος @ +70°F (+21.1°C) 13.81 ft3/lb, 0,86 m3/kg
Σειρά ευφλέκτου 12,5% έως 74,2% στον αέρα
Κρίσιμη πίεση 507,47 psia, φραγμός 34,99
Κρίσιμη θερμοκρασία -220.4°F, -140.2°C
Συγκεκριμένη πυκνότητα @ 70°F, 1 ATM (Air=1) 0,967

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Χαρακτηριστικά τεχνικά στοιχεία (COA)

 

Μέγιστες ακαθαρσίες
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ (PPM)
Διοξείδιο του άνθρακα (CO2) <10>
Υδρογόνο <1>
Σίδηρος Pentacarbony <0>
Νικέλιο Tetracarbonyl <1>
Υγρασία (H2O) <1>
Άζωτο (Ν2) <10>
Οξυγόνο (Ο2) <0>
THC (ως μεθάνιο) (CH4) <0>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Προδιαγραφές κυλίνδρων Περιεχόμενο Πίεση
Κύλινδρος Επιλογές εξόδου βαλβίδων SCF Λίτρα PSIG ΦΡΑΓΜΟΣ
2A CGA350 DIS724 140 4000 2000 139
4A CGA350 DIS724 28 800 2000 139

 

 

 

 

 

Μονοξείδιο του άνθρακα κοβαλτίου υψηλής καθαρότητας εύφλεκτο για τη χημική βιομηχανία 0

 

Εφαρμογές:

 

1

Το μονοξείδιο του άνθρακα χρησιμοποιείται σε ποικίλες εφαρμογές συμπεριλαμβανομένου του πυρίτιο-νιτρίδιο-πέρα-πυριτίου χαράζει για να αυξήσει την επιλεκτικότητα, ως πηγή οξυγόνου στη andchemical βιομηχανία οξείδωσης, χρωματισμός κρέατος, λέιζερ, εργαστηριακή Ε&Α

2.

Σαν πηγή άνθρακα σε ορισμένες διαδικασίες νάρκωσης. Το μονοξείδιο του άνθρακα είναι ένα άχρωμο, odorless, εύφλεκτο τοξικό αέριο με TLV 25 PPM.

3

Το μονοξείδιο του άνθρακα είναι σταθερό όσον αφορά την αποσύνθεση.

 

 

 

 

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Vicky Liu

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-27-82653381

WhatsApp : +8613667126861