products

Οργανικά αέρια C2H6 αιθανίων

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: newradar / Accept OEM
Πιστοποίηση: ISO/DOT/GB
Αριθμό μοντέλου: ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΣ
Ποσότητα παραγγελίας min: 1000 χιλιόγραμμο
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: τυποποιημένη συσκευασία εξαγωγής: κάθε κύλινδρος που προστατεύεται από δύο πολυ-δίχτυα, που στέκοντα
Χρόνος παράδοσης: 15-25 οι εργάσιμες ημέρες μετά από έλαβαν την πληρωμή σας
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 3,00 τόνος το μήνα
Λεπτομερής ενημέρωση
CAS αριθ.: 74-84-0 EINECS αριθ.:: 200-814-8
Αγνότητα:: 99.999% Συσκευασία:: Κύλινδροι χάλυβα συγκόλλησης
Άλλα ονόματα: Bimethyl C2H6 Διμεθυλικός αιθάνιο, refrigeratedliquid Αιθυλικό υδρίδιο ethylhydride Methylmethane R1 Εμφάνιση:: Άχρωμο υγροποιημένο αέριο
Όγκος κυλίνδρων:: 500L Πρότυπα βαθμού: Βιομηχανικός βαθμός βαθμού ηλεκτρονίων
Τοξικός: Τοξικός Εφαρμογή: επεξεργασία τροφίμων, carbonation των μη αλκοολούχων ποτών
Σειρά ευφλέκτου (στον αέρα): εύφλεκτος Αριθμός ΟΗΕ: 1035
Χημικός τύπος: C2H6 Μυρωδιά: Odorless
Αγνότητα: 99.9%-99.999% Ξαναγέμισμα:: ΕΝΤΆΞΕΙ
Υψηλό φως:

πτητικές οργανικές ενώσεις

,

αέριο Ποε


Περιγραφή προϊόντων

99.9% τα οργανικά αέρια C2H6 Methylmethane R170 αιθανίων συμπλήρωσαν τον κύλινδρο 40L και 926 Λ για την ψυκτική ουσία και τον ημιαγωγό

 

Περιγραφή:

 

Το οργανικό αιθάνιο αερίων είναι μια οργανική χημική ένωση με το χημικό τύπο C2H6. Στην τυποποιημένες θερμοκρασία και την πίεση, το αιθάνιο είναι ένα άχρωμο, odorless αέριο. Όπως πολλούς υδρογονάνθρακες, το αιθάνιο είναι απομονωμένο σε μια βιομηχανική κλίμακα από το φυσικό αέριο και ως πετροχημικό υποπροϊόν του καθαρισμού πετρελαίου. Η κύρια χρήση της είναι ως αέριο πετροχημικής βιομηχανίας για την παραγωγή αιθυλενίου.

 

Οι σχετικές ενώσεις μπορούν να σχηματιστούν με την αντικατάσταση των ατόμων ενός υδρογόνου με μια άλλη λειτουργική ομάδα η μερίδα αιθανίων καλείται αιθυλική ομάδα. Παραδείγματος χάριν, μια αιθυλική ομάδα που συνδέεται με μια ομάδα υδροξυλίου παράγει την αιθανόλη, το οινόπνευμα στα ποτά.

 

Προδιαγραφές:

 

1. Σωματικές ιδιότητες

 

 
Χημικές ιδιότητες ΑΙΘΑΝΙΩΝ
Βουλευτής −172 °C (λιτ.)
BP −88 °C (λιτ.)
Πυκνότητα 0,362 g/mL σε 20 °C (λιτ.)
Πυκνότητα ατμού 1.05 (εναντίον του αέρα)
Πίεση ατμού 37.95 ATM (21,1 °C)
FP −211 °F
Μορφή αέριο
Merck 13,3758
Σταθερότητα: Σταθερός. Ιδιαίτερα εύφλεκτος. Εύκολα διαμορφώνει τα εκρηκτικά μίγματα με τον αέρα. Ασυμβίβαστος με τους ισχυρούς φορείς οξείδωσης.
Αναφορά βάσεων δεδομένων CAS  74-84-0 (αναφορά βάσεων δεδομένων CAS)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Χαρακτηριστικά τεχνικά στοιχεία

 

Όνομα προϊόντων:  Αιθάνιο
Συνώνυμα: Bimethyl C2H6 Διμεθυλικός αιθάνιο, refrigeratedliquid Αιθυλικό υδρίδιο ethylhydride Methylmethane R170
CAS:  74-84-0
MF: C2H6
MW: 30.07
EINECS: 200-814-8
Κατηγορίες προϊόντων: ψυκτικές ουσίες Οργανικές ουσίες Χημική σύνθεση Συμπιεσμένα και υγροποιημένα αέρια Συνθετικά αντιδραστήρια Χημική σύνθεση Αέρια ειδικότητας Συνθετικά αντιδραστήρια
Αρχείο μορ.: 74-84-0 μορ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Χρήση και σύνθεση

 

Χημικές ιδιότητες

 

 Άχρωμο αέριο

 

Γενική περιγραφή

 Ένα άχρωμο odorless αέριο. Το ΑΙΘΑΝΙΟ αναφλέγεται εύκολα. Οι ατμοί είναι βαρύτεροι από τον αέρα. Το ΑΙΘΑΝΙΟ μπορεί να προκαλέσει ασφυξία από τη μετατόπιση του αέρα. Κάτω από την παρατεταμένη έκθεση στην πυρκαγιά ή την έντονη θερμότητα τα εμπορευματοκιβώτια μπορούν να σπάσουν βίαια και πύραυλος. Η επαφή με το υγρό μπορεί να προκαλέσει το κρυοπάγημα.

 

Αντιδράσεις αέρα & νερού

 

 Ιδιαίτερα εύφλεκτος.

 

Σχεδιάγραμμα ικανότητας αμέσου αντιδράσεως

 Οι διαποτισμένοι αλειφατικοί υδρογονάνθρακες, όπως το ΑΙΘΑΝΙΟ, μπορούν να είναι ασυμβίβαστοι με τους ισχυρούς φορείς οξείδωσης όπως το νιτρικό οξύ. Η απανθράκωση του υδρογονάνθρακα μπορεί να εμφανιστεί ακολουθούμενος από την ανάφλεξη του unreacted υδρογονάνθρακα και άλλων κοντινών combustibles. Σε άλλες τοποθετήσεις, οι αλειφατικοί διαποτισμένοι υδρογονάνθρακες είναι συνήθως unreactive. Δεν επηρεάζονται από τα διαλύματα ύδατος των οξέων, των αλκαλίων, των περισσότερων φορέων οξείδωσης, και των περισσότερων μειώνοντας πρακτόρων. Peroxidizable

 

Κίνδυνος για την υγεία

 Στον υψηλό ατμό οι συγκεντρώσεις, μπορούν να ενεργήσουν ως απλό asphyxiant. Το υγρό προκαλεί το βαριάς μορφής κρυοπάγημα.

 

Κίνδυνος πυρκαγιάς

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΥΦΛΕΚΤΟΣ. Θα αναφλεχτεί εύκολα από τη θερμότητα, τους σπινθήρες ή τις φλόγες. Θα διαμορφώσει τα εκρηκτικά μίγματα με τον αέρα. Οι ατμοί από το υγροποιημένο αέριο είναι αρχικά βαρύτεροι από τον αέρα και διαδίδουν κατά μήκος του εδάφους. ΠΡΟΣΟΧΗ: Το υδρογόνο (UN1049), το δευτέριο (UN1957), το υδρογόνο, το κατεψυγμένο υγρό (UN1966) και το ΜΕΘΆΝΙΟ (UN1971) είναι ελαφρύτερα από τον αέρα και θα αυξηθούν. Οι πυρκαγιές υδρογόνου και δευτέριου είναι δύσκολο να ανιχνευθούν δεδομένου ότι καίνε με μια αόρατη φλόγα. Χρησιμοποιήστε μια εναλλάσσομαι μέθοδο ατμών ανίχνευσης (θερμική κάμερα, λαβή σκουπών, κ.λπ.) μπορεί να ταξιδεψει στην πηγή ανάφλεξης και λάμψης πίσω. Οι κύλινδροι που εκτίθενται στην πυρκαγιά μπορούν να αερίσουν και να απελευθερώσουν το εύφλεκτο αέριο μέσω των συσκευών ανακούφισης πίεσης. Τα εμπορευματοκιβώτια μπορούν να εκραγούν όταν θερμαίνονται. Οι σπασμένοι κύλινδροι μπορούν να ανεβούν στα ύψη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οργανικά αέρια C2H6 αιθανίων 0

Εφαρμογές:

 

Η κύρια χρήση του αιθανίου είναι η παραγωγή του ethene (αιθυλένιο) με το ράγισμα ατμού.

Όταν αραιώνεται με τον ατμό και εν συντομία θερμαμένος στις πολύ υψηλές θερμοκρασίες (900 °C ή περισσότερο), η βαριά βλάβη υδρογονανθράκων στους ελαφρύτερους υδρογονάνθρακες, και τους διαποτισμένους υδρογονάνθρακες γίνεται ακόρεστη. Το αιθάνιο ευνοείται για την παραγωγή ethene επειδή το ράγισμα ατμού του αιθανίου είναι αρκετά εκλεκτικό για το ethene, ενώ το ράγισμα ατμού των βαρύτερων υδρογονανθράκων παράγει ένα μίγμα προϊόντων φτωχότερο στο ethene και πλουσιότερο βαρύτερα alkenes (ολεφίνες), όπως propene (προπυλένιο) και το βουταδιένιο, και στους αρωματικούς υδρογονάνθρακες, την ψυκτική ουσία και ημιαγωγό.

 

Πειραματικά, το αιθάνιο είναι υπό έρευνα ως αέριο πετροχημικής βιομηχανίας για άλλες χημικές ουσίες προϊόντων.

Η οξειδωτική χλωρίωση του αιθανίου έχει εμφανιστεί από καιρό να είναι μια ενδεχομένως πιό οικονομική διαδρομή στο βινυλίου χλωρίδιο από ethene τη χλωρίωση. Πολλές διαδικασίες για αυτήν την αντίδραση έχουν κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, αλλά η φτωχή επιλεκτικότητα για το βινυλίου χλωρίδιο και οι διαβρωτικοί όροι αντίδρασης (συγκεκριμένα, ένα μίγμα αντίδρασης που περιέχει το υδροχλωρικό οξύ στις θερμοκρασίες μεγαλύτερες από 500 °C) έχουν αποθαρρύνει την εμπορευματοποίηση οι περισσότεροι από τους. Προς το παρόν, INEOS εκμεταλλεύεται ένα πειραματικό εργοστάσιο χλωριδίου 1000 t/a (τόνοι κατ 'έτος) αιθάνιο--βινυλίου σε Wilhelmshaven στη Γερμανία.

 

Ομοίως, το σαουδαραβικό σταθερό SABIC έχει αναγγείλει ότι η κατασκευή 30.000 τόνων φυτεύει κατ 'έτος για να παραγάγει το οξικό οξύ από την οξείδωση αιθανίων σε Yanbu.

 

Η οικονομική βιωσιμότητα αυτής της διαδικασίας μπορεί να στηριχθεί στο χαμηλότερο κόστος του αιθανίου κοντά στις σαουδικές πετρελαιοφόρες περιοχές, και μπορεί να μην είναι ανταγωνιστική με το carbonylation μεθανόλης αλλού στον κόσμο.
Το αιθάνιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ψυκτική ουσία στα κρυογόνα συστήματα ψύξης.

Σε μια πολύ μικρότερη κλίμακα, στη επιστημονική έρευνα, το υγρό αιθάνιο χρησιμοποιείται για να υαλοποιήσει τα νερό-πλούσια δείγματα για τη μικροσκόπηση ηλεκτρονίων (μικροσκόπηση cryo-ηλεκτρονίων). Μια λεπτή ταινία του νερού, που βυθίζεται γρήγορα στο υγρό αιθάνιο σε −150 °C ή πιό κρύος, παγώνει πάρα πολύ γρήγορα για το νερό που κρυσταλλώνει. Με τις πιό αργές παγώνοντας μεθόδους, τα κρύσταλλα πάγου μπορούν να αναστατώσουν τις μαλακές δομές, που βλάπτουν τα δείγματα.

 

 

 

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Vicky Liu

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-27-82653381

WhatsApp : +8613667126861