aboutus

Wuhan Newradar Special Gas Co.,Ltd

Wuhan Newradar Special Gas Co.,Ltd Wuhan Newradar Special Gas Co.,Ltd Wuhan Newradar Special Gas Co.,Ltd Wuhan Newradar Special Gas Co.,Ltd Wuhan Newradar Special Gas Co.,Ltd
1 2 3 4 5
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εισαγωγέα
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: Newradar
Αριθμός Υπαλλήλων: 30~50
Ετήσιες πωλήσεις: 10 Million -50 Million
Ιδρύθηκε Έτος: 2007
Εξαγωγή pc: 70% - 80%
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

Το Wuhan Newradar Special Gas Company Limited ιδρύθηκε με τη βοήθεια των επαγγελματιών από το εξωτερικό ποιος έχει περισσότερο από 25 έτη εμπειρίας στη βιομηχανία φυσικού αερίου. Εισήγαγαν τα προϊόντα αερίου με υψηλό - ποιότητα, υπηρεσίες προηγμένης τεχνολογίας και φιλοσοφία της ποιοτικής διαχείρισης από την Αμερική.

 

Βρίσκεται σε Wuhan και είναι εξειδικευμένο στην κατασκευή του ηλεκτρονικού αερίου, του αερίου υψηλής αγνότητας και των ειδών αερίου ειδικότητας και των τύπων κυλίνδρων χάλυβα, βαλβίδων και ρυθμιστών πίεσης.

Για το αέριο υψηλής αγνότητας, είμαστε μακροπρόθεσμος προμηθευτής του αερίου υδροχλωρίου, του αερίου ηλίου, του αερίου κρυπτού, του αερίου νέου, του ξένου αερίου, του αερίου αμμωνίας, του αερίου φθορίου, του αερίου Octafluorocyclobutane, hexafluoride θείου του αερίου, trifluoromethane του αερίου, του μεθανίου, του αερίου μονοξειδίου του άνθρακα, του καθαρού silane μίγματος αερίου και silane αερίου.

Μπορούμε να παρέχουμε το πλήρες φάσμα των προϊόντων αερίου τις διάφορες διευκρινισμένες αγνότητες: Ατμοσφαιρικά αέρια: Αργό, άζωτο, οξυγόνο, σπάνια αέρια: Νέο, κρυπτό, ξένο, ήλιο, Hydrogen.Gases & μίγμα για την εφαρμογή ειδικότητας: Ιατρικά αέρια, αέρια ημιαγωγών, αέρια ειδικότητας.

 

Με μια πεπειραμένη και επαγγελματική ομάδα, έχουμε εξαγάγει τα προϊόντα μας σε πολλές χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο, ειδικά Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, ανατολική Ευρώπη, δυτική Ευρώπη, Νοτιοανατολική Ασία και η Μέση Ανατολή. Τα προϊόντα μας απολαμβάνουν τη μεγάλη δημοτικότητα μεταξύ των πελατών μας.

 

Η ειδική Co. αερίου Newradar Wuhan, ΕΠΕ έχει διαμορφώσει ένα στρατηγικό σχεδιάγραμμα του ανεφοδιασμού μέσω της σταθερής ανάπτυξης και των προσπαθειών για περισσότερο από 10 έτη και έχει εξερευνήσει ενεργά στις αναδυόμενες βιομηχανίες. Ενισχύουμε συνεχώς την εσωτερική διαχείριση, βελτιστοποιούμε τη διαδικασία της εξυπηρέτησης πελατών, καινοτομούμε το σχέδιο της εξυπηρέτησης πελατών και βελτιώνουμε την ποιότητα της εξυπηρέτησης πελατών με την έννοια υπηρεσιών «της εστίασης στις ανάγκες και την παροχή πελατών της γρήγορης υπηρεσίας». Προσπαθούμε να επιτύχουμε τη γρήγορη ανάπτυξη της επιχείρησης προκειμένου να γίνουμε μια από τις σημαντικότερες επιχειρήσεις εισαγωγών και εξαγωγής στη βιομηχανία φυσικού αερίου.

Κίνα Wuhan Newradar Special Gas Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Wuhan Newradar Special Gas Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

 

Κίνα Wuhan Newradar Special Gas Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

Ιστορία

1. Ειδική Co. αερίου Newradar Wuhan, ΕΠΕ (στο παρελθόν εμπορικά Co., ΕΠΕ Wuhan Newradar) που ιδρύεται το 2007, κυρίως επιχείρηση για την εισαγωγή και την εξαγωγή στο ηλεκτρονικό αέριο, σπάνια αέρια, υψηλή αγνότητα κ.λπ.

 

2. Το 2009, ξεκινήσαμε την επιχείρηση εγχώριας αγοράς μας, απόδοση σημαντικά για να πάρουμε μια καλή φήμη και τη λήψη της μακροπρόθεσμης σε βάθος συνεργασίας με το εσωτερικό ερευνητικό όργανο, τα διάσημα κολλέγια, τις εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας κ.λπ.

 

3. Το 2011, η mainy ενεργειακή εστίαση της επιχείρησης στην ανάπτυξη Excimer της βιομηχανίας φυσικού αερίου μιγμάτων λέιζερ, και παίρνει την προηγμένη τεχνική ερευνητική υποστήριξη διανομής αερίου από το μέτοχο της Ταϊβάν μέχρι τώρα.

 

4. Η επιχείρησή μας έχει 10 έτη εμπειρίας στο επικίνδυνο αέριο φορτίου εισαγωγών και εξαγωγής porduct, και συμμετέχει στη βιομηχανία φυσικού αερίου για 23 έτη ανώτερου τεχνικού προσωπικού χτισμένος.

 

5. Το 2013, εξαγάγαμε για το αέριο εμπορευματοκιβωτίων 100pcs σε Amercia, Αυστρία, Ρωσία, Γερμανία, Ουκρανία, Βιετνάμ, Φιλιππίνες, Πακιστάν, Καζακστάν, Ταϊβάν και ούτω καθεξής.

 

6. Το 2016, Newradar είναι δεσμευμένο να γίνει το προτιμημένο εμπορικό σήμα των ειδικών αερίων στην Κίνα.

 

Κίνα Wuhan Newradar Special Gas Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Υπηρεσία

ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΙΣ ΗΠΑ


1. Αξιόπιστη ποιότητα.

Η επιχείρησή μας δίνει προσοχή στην ποιότητα του προϊόντος πάρα πολύ. Θα πάρουμε έναν έλεγχο που κάθε συνδέσεις στην παραγωγή αλυσοδένουν σε ένα υψηλό πρότυπο.

 

2. Πλούσια εμπειρία στη βιομηχανία φυσικού αερίου.
Περισσότερο από 23 έτη εμπειρίας στη βιομηχανία φυσικού αερίου. Περισσότερο από 8 έτη εμπειρίας του διεθνούς εμπορίου.

 

3. Εγγύηση ασφάλειας. Αγοράστε με αυτοπεποίθηση.

Ακριβές σύστημα ελέγχου ποιότητας των προϊόντων αερίου. Χρησιμοποίηση της επικίνδυνης επιχείρησης διοικητικών μεριμνών professinal για να στείλει το προϊόν μας.

 

4. Τέλεια υπηρεσία μεταπωλήσεων. Χρήση οικεία.
Οποιαδήποτε προβλήματα για το προϊόν μας μετά από να λάβουν, παρακαλώ κρατούν το πρόβλημα αγαθών του αρχικού κράτους που είναι αποτελεσματική βελτίωση για μας και έπειτα μας έρχονται σε επαφή με.

 

Η υπηρεσία μας;

 

Περισσότερο από 23 έτη εμπειρίας στη βιομηχανία φυσικού αερίου
Περισσότερο από 8 έτη εμπειρίας του διεθνούς εμπορίου
Λιγότερο από 24 ώρες απασχόλησης για να απαντήσει έρευνα
Ακριβές ποιοτικό σύστημα ελέγχου
Ισχυρή δυνατότητα ανεφοδιασμού
Γρήγορη παράδοση και καλή υπηρεσία
Περάστε το πιστοποιητικό του ISO 9001:2008

Κίνα Wuhan Newradar Special Gas Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα Wuhan Newradar Special Gas Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

Η ομάδα μας

Το περισσότερο προσωπικό της ομάδας μας είναι κλιμακωτό από το γνωστό πανεπιστήμιο και η σημαντικότερος είναι τμήμα διεθνούς εμπορίου ή χημικό τμήμα.
Ο τομέας του εξωτερικού εμπορίου είναι πολύ καινοτόμος ομάδα. Πιστεύουμε ότι ο καθένας είναι σπουδαστής της καινοτομίας, με μια ευθύνη να παγιοποιήσει η δυνατότητα για την καινοτομία σε άλλοι.

Ο προϊστάμενος κανονίζει συχνά για τους υπαλλήλους να μάθει τη γνώση αερίου και πώς να εξυπηρετήσει καλύτερα τους πελάτες μας.

Η επιχείρηση οργανώνει συχνά διάφορες ισότητες στις οποίες κάθε ένας από μας εκτελεί τα προγράμματα. Κάθε εβδομάδα πηγαίνουμε στη γυμναστική για τη φυσική και διανοητική ανάπτυξη από κοινού.

Ο ακόλουθος είναι η ομαδική εργασία μας.

 

1. Ποιότητα πρώτα, πελάτης πρώτα!

2. Εργασία ομάδας, ευτυχής εργασία!

3. Τιμιότητα και ακεραιότητα!

4. Επαγγελματική αφιέρωση!

5. Αγκαλιάστε την αλλαγή, καινοτομία!

6. Η ζωή αγάπης, αισιόδοξη, δεν σταματά ποτέ!

7. Αισθανθείτε ευγνώμων σε όλους την επιχείρηση και!

Κίνα Wuhan Newradar Special Gas Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Wuhan Newradar Special Gas Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

Κίνα Wuhan Newradar Special Gas Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

 

Κίνα Wuhan Newradar Special Gas Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 3

 

 

Κίνα Wuhan Newradar Special Gas Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 4

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας