Ειδική Co. αερίου Newradar Wuhan, ΕΠΕ

 

Το αξιόπιστοι ειδικοί αέριο & ο εξοπλισμός σας
Μιας στάσης προμηθευτής

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Wuhan Newradar Special Gas Co.,Ltd

Πιστοποιήσεις
καλής ποιότητας ευγενή αέρια για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας ευγενή αέρια για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Το καλό προϊόν, μεγάλη επικοινωνία, Sara ήταν μεγάλο και χρήσιμο!

—— Σημάδι από την Ινδία

Τα πολύ χρήσιμα advices και με αφήνουν καλή πρώτη ύλη κάποτε ~ πηγής

—— James από τη Γερμανία

Αποδοτική επικοινωνία, ασφαλής παραλαβή το φορτίο

—— Nico από τη Ρωσία

Μεγάλο

—— Dannel από την Αμερική

Είμαι Online Chat Now

Wuhan Newradar Special Gas Co.,Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8
Wuhan Newradar Special Gas Co.,Ltd Wuhan Newradar Special Gas Co.,Ltd Wuhan Newradar Special Gas Co.,Ltd Wuhan Newradar Special Gas Co.,Ltd Wuhan Newradar Special Gas Co.,Ltd Wuhan Newradar Special Gas Co.,Ltd Wuhan Newradar Special Gas Co.,Ltd Wuhan Newradar Special Gas Co.,Ltd
Μπροστινή υποδοχή Περιβάλλον Γραφείου Αίθουσα Συσκέψεων Το εργοστάσιό μας Η αποθήκη εμπορευμάτων μας δωμάτιο ανάλυσης εξοπλισμός ανάλυσης Η ομάδα μας

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εισαγωγέα
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Newradar
Αριθμός Υπαλλήλων : 30~50
Ετήσιες πωλήσεις : 10 Million -50 Million
Ιδρύθηκε Έτος : 2007
Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Το Wuhan Newradar Special Gas Company Limited ιδρύθηκε με τη βοήθεια των επαγγελματιών από το εξωτερικό ποιος έχει περισσότερο από 25 έτη εμπειρίας στη βιομηχανία φυσικού αερίου. Εισήγαγαν τα προϊόντα αερίου με υψηλό - ποιότητα, υπηρεσίες προηγμένης τεχνολογίας και φιλοσοφία της ποιοτικής διαχείρισης από την Αμερική.

 

Βρίσκεται σε Wuhan και είναι εξειδικευμένο στην κατασκευή του ηλεκτρονικού αερίου, του αερίου υψηλής αγνότητας και των ειδών αερίου ειδικότητας και των τύπων κυλίνδρων χάλυβα, βαλβίδων και ρυθμιστών πίεσης.

Για το αέριο υψηλής αγνότητας, είμαστε μακροπρόθεσμος προμηθευτής του αερίου υδροχλωρίου, του αερίου ηλίου, του αερίου κρυπτού, του αερίου νέου, του ξένου αερίου, του αερίου αμμωνίας, του αερίου φθορίου, του αερίου Octafluorocyclobutane, hexafluoride θείου του αερίου, trifluoromethane του αερίου, του μεθανίου, του αερίου μονοξειδίου του άνθρακα, του καθαρού silane μίγματος αερίου και silane αερίου.

Μπορούμε να παρέχουμε το πλήρες φάσμα των προϊόντων αερίου τις διάφορες διευκρινισμένες αγνότητες: Ατμοσφαιρικά αέρια: Αργό, άζωτο, οξυγόνο, σπάνια αέρια: Νέο, κρυπτό, ξένο, ήλιο, Hydrogen.Gases & μίγμα για την εφαρμογή ειδικότητας: Ιατρικά αέρια, αέρια ημιαγωγών, αέρια ειδικότητας.

 

Με μια πεπειραμένη και επαγγελματική ομάδα, έχουμε εξαγάγει τα προϊόντα μας σε πολλές χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο, ειδικά Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, ανατολική Ευρώπη, δυτική Ευρώπη, Νοτιοανατολική Ασία και η Μέση Ανατολή. Τα προϊόντα μας απολαμβάνουν τη μεγάλη δημοτικότητα μεταξύ των πελατών μας.

 

Η ειδική Co. αερίου Newradar Wuhan, ΕΠΕ έχει διαμορφώσει ένα στρατηγικό σχεδιάγραμμα του ανεφοδιασμού μέσω της σταθερής ανάπτυξης και των προσπαθειών για περισσότερο από 10 έτη και έχει εξερευνήσει ενεργά στις αναδυόμενες βιομηχανίες. Ενισχύουμε συνεχώς την εσωτερική διαχείριση, βελτιστοποιούμε τη διαδικασία της εξυπηρέτησης πελατών, καινοτομούμε το σχέδιο της εξυπηρέτησης πελατών και βελτιώνουμε την ποιότητα της εξυπηρέτησης πελατών με την έννοια υπηρεσιών «της εστίασης στις ανάγκες και την παροχή πελατών της γρήγορης υπηρεσίας». Προσπαθούμε να επιτύχουμε τη γρήγορη ανάπτυξη της επιχείρησης προκειμένου να γίνουμε μια από τις σημαντικότερες επιχειρήσεις εισαγωγών και εξαγωγής στη βιομηχανία φυσικού αερίου.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Wuhan Newradar Special Gas Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Vicky Liu

Τηλ.:: 86-27-82653381-88189676

Φαξ: 86-27-82629459

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)