Ειδική Co. αερίου Newradar Wuhan, ΕΠΕ

 

Το αξιόπιστοι ειδικοί αέριο & ο εξοπλισμός σας
Μιας στάσης προμηθευτής

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΥψηλής καθαρότητας Αέρια

99.999% η αγνότητα συν το κοβάλτιο αερίων ειδικότητας που γεμίζουν για το πυρίτιο - νιτρίδιο - πέρα πυρίτιο χαράζει

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας ευγενή αέρια για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας ευγενή αέρια για τις πωλήσεις
Το καλό προϊόν, μεγάλη επικοινωνία, Sara ήταν μεγάλο και χρήσιμο!

—— Σημάδι από την Ινδία

Τα πολύ χρήσιμα advices και με αφήνουν καλή πρώτη ύλη κάποτε ~ πηγής

—— James από τη Γερμανία

Αποδοτική επικοινωνία, ασφαλής παραλαβή το φορτίο

—— Nico από τη Ρωσία

Μεγάλο

—— Dannel από την Αμερική

Είμαι Online Chat Now

99.999% η αγνότητα συν το κοβάλτιο αερίων ειδικότητας που γεμίζουν για το πυρίτιο - νιτρίδιο - πέρα πυρίτιο χαράζει

Κίνα 99.999% η αγνότητα συν το κοβάλτιο αερίων ειδικότητας που γεμίζουν για το πυρίτιο - νιτρίδιο - πέρα πυρίτιο χαράζει προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  99.999% η αγνότητα συν το κοβάλτιο αερίων ειδικότητας που γεμίζουν για το πυρίτιο - νιτρίδιο - πέρα πυρίτιο χαράζει

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: accep OEM
Πιστοποίηση: ISO 9001
Αριθμό μοντέλου: 40L κύλινδρος

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 30-50 κύλινδροι PC
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
όνομα: Διοξείδιο αζώτου, εφαρμογή: εξάτμιση οχημάτων, εκπομπές λεβήτων
μυρωδιά: Χλώριο όπως Λέξη σημάτων GHS: Κίνδυνος
χημικός τύπος: NO2 Εμφάνιση:: Ζωηρό πορτοκαλί αέριο

Καθαρότητα 99,999% μονοξείδιο του άνθρακα CO αέριο γεμάτο σε κύλινδρο 40 λίτρων για πυριτίου-νιτριδίου πάνω από πυρίτιο Etch.

μονοξείδιο του άνθρακα δελτίο δεδομένων ασφάλειας MSDS.output.p ...

Περιγραφή:

1. Το μονοξείδιο του άνθρακα (CO) είναι ένα άχρωμο, άοσμο και άγευστο αέριο που είναι ελαφρώς λιγότερο πυκνό από τον αέρα. Είναι τοξικό στα αιμογλοβώματα (συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων) όταν συναντάται σε συγκεντρώσεις πάνω από περίπου 35 ppm, αν και παράγεται επίσης σε φυσιολογικό ζωικό μεταβολισμό σε μικρές ποσότητες και πιστεύεται ότι έχει κάποιες φυσιολογικές βιολογικές λειτουργίες. Στην ατμόσφαιρα, είναι χωρικά μεταβλητό και βραχύβιο, έχοντας ένα ρόλο στη διαμόρφωση του όζοντος εδάφους.

2. Το μονοξείδιο του άνθρακα αποτελείται από ένα άτομο άνθρακα και ένα άτομο οξυγόνου, συνδεδεμένο με ένα τριπλό δεσμό που αποτελείται από δύο ομοιοπολικούς δεσμούς καθώς και έναν ομοιοπολικό δεσμευτικό δεσμό. Είναι ο απλούστερος οπτάνθρακας και είναι ισοηλεκτρονικός με το ανιόν κυανίου, το κατιόν νιτροζονίου και το μοριακό άζωτο. Στα συμπλέγματα συντονισμού ο προσδέτης μονοξειδίου του άνθρακα ονομάζεται καρβονύλιο.

3. Η επαφή με το υγρό μπορεί να προκαλέσει σοβαρό κρυοπαγήματα. Λιγότερο πυκνό από τον αέρα. Αναφλέγεται εύκολα και μια φλόγα μπορεί να αναβοσβήνει πολύ εύκολα στην πηγή της διαρροής. Καίγεται με βιολετί φλόγα. Σε περίπτωση παρατεταμένης έκθεσης σε πυρκαγιά ή σε έντονη θέρμανση, τα δοχεία ενδέχεται να σπάσουν βίαια και πυραύλους. Το μονοξείδιο του άνθρακα χρησιμοποιείται στην οργανική σύνθεση, τη μεταλλουργία και το καύσιμο.

4. Η επαφή πολύ κρύου υγροποιημένου αερίου με νερό μπορεί να οδηγήσει σε έντονη ή βίαιη βρασμό και εξαιρετικά γρήγορη εξάτμιση. Εάν το νερό είναι ζεστό, μπορεί να εμφανιστεί μια έκρηξη υγρού "υπερθερμάνματος". Οι πιέσεις μπορεί να φτάσουν σε επικίνδυνες στάθμες εάν το υγρό έρθει σε επαφή με το νερό σε ένα κλειστό δοχείο [Handling Chemicals Safely 1980]. Αντιδρά εκρηκτικά με τριφθοριούχο βρώμιο σε υψηλές θερμοκρασίες ή συγκεντρώσεις. Το ίδιο ισχύει για διάφορους οξειδωτές όπως: διοξείδιο χλωρίου, οξυγόνο (υγρό), διφθοριούχο υπεροξοδισουλφουρύλιο. Αντιδρά με λίθιο για να δώσει ανθρακικό λίθιο, το οποίο εκρήγνυται βίαια με νερό, αναφλέγοντας τα αέρια προϊόντα. Τα μέταλλα του καλίου και του νατρίου συμπεριφέρονται παρομοίως. Το οξείδιο του κασσιτέρου, το οξείδιο του σιδήρου (III) και το οξείδιο του αργύρου αντιδρούν, υπό την παρουσία υγρασίας, σε θερμοκρασίες περιβάλλοντος με μονοξείδιο του άνθρακα που προκαλεί ανάφλεξη.

5. ΤΟΞΙΚΟ. Εξαιρετικά επικίνδυνο. Η εισπνοή είναι εξαιρετικά επικίνδυνη. μπορεί να είναι θανατηφόρο. Η επαφή με αέριο ή υγροποιημένο αέριο μπορεί να προκαλέσει εγκαύματα, σοβαρό τραυματισμό ή / και κρυοπαγήματα. Άοσμο, δεν θα ανιχνευθεί από την αίσθηση της όσφρησης.

6. Εξαιρετικά εύφλεκτο. Μπορεί να ανάψει με θερμότητα, σπινθήρες ή φλόγες. Η φλόγα μπορεί να είναι αόρατη. Τα δοχεία ενδέχεται να εκραγούν όταν θερμαίνονται. Έκρηξη ατμών και κίνδυνος δηλητηριάσεων σε εσωτερικούς χώρους, σε εξωτερικούς χώρους ή σε υπονόμους. Οι ατμοί από το υγροποιημένο αέριο είναι αρχικά βαρύτεροι από τον αέρα και εξαπλώνονται κατά μήκος του εδάφους. Οι ατμοί μπορεί να ταξιδέψουν στην πηγή ανάφλεξης και να αναβοσβήνουν. Η απόρριψη μπορεί να προκαλέσει κίνδυνο πυρκαγιάς ή έκρηξης.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ:

1. Φυσικές ιδιότητες

Φυσικές συνθήκες
Χημική φόρμουλα CO
Μοριακό βάρος 28.010
Ειδικός όγκος + 70 ° F (+ 21,1 ° C) 13,81 ft3 / lb, 0,86 m3 / kg
Εύρος ευφλεκτότητας Από 12,5% έως 74,2% στον αέρα
Κριτική πίεση 507,47 psia, 34,99 bar
Κρίσιμη θερμοκρασία -220,4 ° F, -140,2 ° C
Ειδικό βάρος κατά 70 ° F, 1 atm (Air = 1) 0,967

2 . Τυπικά τεχνικά δεδομένα (COA)

Μέγιστες ακαθαρσίες
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ (ppm)
Διοξείδιο του άνθρακα (CO2) <10.0
Υδρογόνο <1.0
Πεντακαρβονικό σίδηρο <0,5
Νικέλιο Τετρακαρβονύλιο <1.0
Υγρασία (H2O) <1.0
Άζωτο (Ν2) <10.0
Οξυγόνο (02) <0,5
ΤΗC (ως μεθάνιο) (CH4) <0,5

Προδιαγραφές κυλίνδρων Περιεχόμενα Πίεση
Κύλινδρος Επιλογές εξόδου βαλβίδας SCF Λίτρα PSIG ΜΠΑΡ
CGA350 DIS724 140 4000 2000 139
CGA350 DIS724 28 800 2000 139

Εφαρμογές:

1 Το μονοξείδιο του άνθρακα χρησιμοποιείται σε μια ποικιλία εφαρμογών που περιλαμβάνουν τη διάτρηση πυριτίου-νιτριδίου-πάνω-πυριτίου για την αύξηση της εκλεκτικότητας, ως πηγή οξυγόνου οξυγόνου.
2. Ως πηγή άνθρακα σε ορισμένες διαδικασίες ντόπινγκ. Το μονοξείδιο του άνθρακα είναι άχρωμο, άοσμο, εύφλεκτο τοξικό αέριο με TLV 25 ppm.
3 Το μονοξείδιο του άνθρακα είναι σταθερό σε σχέση με την αποσύνθεση.

Στοιχεία επικοινωνίας
Wuhan Newradar Special Gas Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Bella

Τηλ.:: +8615927358762

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα